vacozz Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Nick oskarżyciela: AmazingVakos Nick oskarżonego: fiz goboosting.pl CASEDROP.eu IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:0:419848509 Przebieg sytuacji: Nie będę się tu rozpisywać, po prostu gościu zablokował respa zm a później zabijał zablokowane zombie. ~Wszystko widać na filmie. Dowody: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sholt Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Jestem za zbanowaniem bo to baza na cytryla 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitii Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Tak ban regulamin sie złamał nie fajny on 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sholt Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Miau by być zbanowany 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sholt Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Usuń go prosze 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted November 3, 2019 Sponsor Share Posted November 3, 2019 Przecież on tego respa zablokował przypadkiem, to za co mam go zbanować? Za celowe blokowanie respa? 2mm kampy wyjechał mu na resp Zombie i rozumiem wasze oburzenie, macie do tego w 100% prawo, ale jedyne co mogę zrobić w tym momencie, to po prostu go upomnieć, aby na drugi raz bardziej uważał gdzie buduje bazy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted November 3, 2019 Sponsor Share Posted November 3, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts