cyan Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 1. Nick z serwera: cyan 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 16 4. Steam ID: STEAM_1:1:216021951 5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/cyan/91.224.117.62:27135/6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: tak 7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 6/10 8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Grajac na serwerze, zauwazylem ze wiele osob recennectuje aby byc w ct, bez zadnych konsekwencji. Wiele osob rowniez nie robi celi, albo "robia" cele stojac tylko i wylacznie na bloku postawionego przez gracza. Jak juz wyzej napisalem nazywam sie Jakub, uczeszczam do technikum o profilu informatycznym. Interesuje sie moda i rybactwem, hobbystycznie chodze na grzyby. Z nudow pisze skrypty do robloxa. 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3h/d 10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK 11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: tak 12. Linki do poprzednich podań: brak 13. Kontakt: gg: 6819273814. Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK 15. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] NIE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vacozz Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Jestem na TAK:+ aktywny gracz + pomocny gracz+zachęcające podanie +mój frendzio <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibo Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Nie -GT -Wiek -Takie sobie te podanie -Rzadko widzę Cię na serwerze, nie zauważyłem żebyś używał mikrofonu i rozmawiał z graczami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted November 3, 2019 Sponsor Share Posted November 3, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted November 3, 2019 Sponsor Share Posted November 3, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts