XadraS Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Imię:Szymon Twój nick na serwerze: XadraS Wiek: 20 Mutacja głosu: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/XadraS/147.135.199.71:27015/ Znajomość komend admina [1-10]: 7/10 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższą wypowiedź: Sądzę że jestem odpowiednia osobą na administratora ze względu na już posiadane doświadczenie w tej roli z serwera cs 1.6 , jetem także osobą rozpoznawalną na serwerze oraz umiem się z każdym dogadać . Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze pozbywając się niechcianych graczy ( grających na wspomagaczach ) oraz w razie potrzeby pomóc graczowi na serwerze np udzielając informacji na jego pytanie dotyczące serwera . Posiadasz działający mikrofon:tak Kontakt (GG / Steam):GG oraz steam GG oraz inne formy kontakty mogę podać w prywatnej wiadomości Steam ID:76561198953128666 Czy posiadasz konto Prime?: Tak Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Brak ilości postów na forum resztę warunków jak najbardziej spełniam Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted November 1, 2019 V.I.P Donor Share Posted November 1, 2019 + wiek + SM + przekonująca wypowiedź w "Dlaczego ty?" - aktywność, nie grasz od 4 dni - samo w sobie podanie - mogłoby być o wiele bardziej estetyczne.. - nie brakuje ci jedynie postów, ale i aktywności na forum. Cytat Aktywność na forum: 5 godzin, 10 postów, minimum tygodniowe konto Ale admin na serwerze nie musi być aż tak bardzo zaangażowany w forum, wystarczy żebyś raz na jakiś czas zaglądał. Jedna uwaga ode mnie - popraw koniecznie aktywność. Na serwerze nie było Cię od 4 dni, to kupa czasu. Admin musi pilnować porządku na serwerze. Jestem na tak. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHerbatniK Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Jako iż serwer potrzebuje adminów, to jestem na tak: + wiek + SM + Prime +/- GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
iDEFIX. Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Jestem na TAK : + Wiek + SM +/- GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Jestem neutralny : + SM + Wiek +/- GT - Za dużo gadasz - Wyzywasz dla zabawy (Nie mam nic przeciwko temu,ale powinieneś być wzorem dla innych graczy dlatego tutaj taki minusik boy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvatore Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Popraw GT i zachowanie na serwerze to wtedy pomyślimy nad przyjęciem podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvatore Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts