DeaDly Wormers Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Witam, właśnie zakupiłem steam'a i zgodnie z moją obietnicą składam podanie, które już teraz powinno zostać przyjęte. Nick: DeaDly Wormers | FD GODImię: FD GODWiek: 15 latStaż na serwerze: Zna mnie już chyba każdy. Gram od półtorej tygodnia, często w ct. :)Doświadczenie: Gram 5 lat w cs'a. 3 lata w JB. :)Znajomość AMX [0/8]: 4Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak. Mogę podać stronkę, ale by nie było, że co kolwiek reklamuję, to nie podam. ;3Dlaczego Ty?: hm... Mam mutację, jestem dość znany na serwerze, często gram jako ct, staram się ogarnąć wszystko co się dzieje, jak dotąd bez admina. Staram się postępować zgodnie z regulaminem, czasami dam wskazówkę komuś, kto popełnił błąd, bądź sam przepraszam za swoje błędy. Wykazuję się kulturą, oraz staram się, by panowała miła atmosfera. :)Posiadasz mikrofon?: Tak. Pojemnościówkę. :)Kontakt: gg - 48687287 STEAM: Jest. http://steamcommunity.com/id/DEADLYWORMERS/games/?tab=all Gdzieś tam pisze, że mam zakupionego cs'a. Nadal mi się pobiera. Dam znać, gdy będzie 100 %. :)Akceptujesz regulamin admina?: Tak.Akceptujesz regulamin serwera?: Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 28, 2015 User Share Posted January 28, 2015 Jestem na NIE. +Ogarnięty. +Steam. -Słaba aktywność na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Jestem na tak. masz już steam'a ogarniasz w ct Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiTo Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Zgadzam sie ogarniasz w Ct lecz to nie wszystko , jestem osobiście na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Jestem na NIE. Miałem okazje być na serwerze i zachowywaleś sie 50/50 w mojej obecności a kiedy wyszedlem, odrazu zale skargi ze FK i ze obrażasz. NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 28, 2015 Owner Share Posted January 28, 2015 Niestety musisz poprawić aktywność na serwerze, zbyt dużo sprzeciwów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 28, 2015 Owner Share Posted January 28, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts