Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
DeaDly Wormers

DeaDly na admina :)

Recommended Posts

Witam, właśnie zakupiłem steam'a i zgodnie z moją obietnicą składam podanie, które już teraz powinno zostać przyjęte.

Nick: DeaDly Wormers | FD GOD
Imię: FD GOD
Staż na serwerze: Zna mnie już chyba każdy. Gram od półtorej tygodnia, często w ct. :)
Doświadczenie: Gram 5 lat w cs'a. 3 lata w JB.  :)
Znajomość AMX [0/8]: 4
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak. Mogę podać stronkę, ale by nie było, że co kolwiek reklamuję, to nie podam. ;3
Dlaczego Ty?: hm... Mam mutację, jestem dość znany na serwerze, często gram jako ct, staram się ogarnąć wszystko co się dzieje, jak dotąd bez admina. Staram się postępować zgodnie z regulaminem, czasami dam wskazówkę komuś, kto popełnił błąd, bądź sam przepraszam za swoje błędy. Wykazuję się kulturą, oraz staram się, by panowała miła atmosfera. :)
Posiadasz mikrofon?: Tak. Pojemnościówkę. :)
Kontakt:  gg - 48687287 
STEAM: Jest. http://steamcommunity.com/id/DEADLYWORMERS/games/?tab=all Gdzieś tam pisze, że mam zakupionego cs'a. Nadal mi się pobiera. Dam znać, gdy będzie 100 %. :)
Akceptujesz regulamin admina?: Tak.
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak.

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.