Wikus38 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Imię:Wiktoria Twój nick na serwerze: Wikus /:) Wiek:15 i pół Mutacja głosu:Jestem dziewczyna wiec chyba sprawa jasna haha (nie mam piskliwego glosu) Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=V2lrdXMgLzop&host=147.135.199.71:27015 Znajomość komend admina [1-10]: 5/6 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższą wypowiedź: Witam przedewszystkim kazdego kto bedzie to czytal :) Dlaczego ja? Przedewszystkim dlatego ze jesli wchodze na serwer i nie ma admina ,(zazwyczaj rano ) to jest bardzo duzo dzieci ktorzy mega naduzywaja mikrofonu ,krzyczą albo wyzywają starszych graczy,albo pojawiają sie gracze posiadajacy niedozwolone programy i nie dają mozliwosci normalnej gry innym ludziom.Wiem ,ze nie mam 16 lat ,lecz to juz nie dlugo nastapi :D ale nie do tego zmierzam,mianowicie moje zachowanie mysle ze jest na tyle 'normalne' i jestem na tyle dojrzala emocjonanie ,ze poradze sobie z tą funkcja .Mimo ze jestem dziewczyna (co pewnie dziwi wielu) to rzetelnie bym trzymala porzadek na serwerze .Chciałabym rowniez zwrocic uwage na to ze wielu "mezczyzn" i chlopcow czesto nie szanują kobiet na tym serwerze,i niektorzy admini nie zwracaja uwagi na takie zachowania i "smieja" sie z tego co oni mowia,a nie ukrywam ze jest to nie miłe.Przepraszam za złozenie podania,podczas gdy nie spelniam warunku :^ Posiadasz działający mikrofon:TAK Kontakt (GG / Steam): steam ( https://steamcommunity.com/id/Wikus109/ ) Steam ID: STEAM_0:0:512242313 Czy posiadasz konto Prime?:Tak ,posiadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvatore Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts