electronic Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Twój nick: electronicNick gracza/admina na którego składasz skargę: nie znam, admin zachował anonimowość, nie przyznał się do swojego błęduOpis sytuacji: Wszedłem na serwer, po 3 rundach zostałem wyrzucony z powodem "nie kamp!" co było dziwne, gdyż zagrałem 3 rundy z czego w jednej 5 sekund wyczekałem przeciwnika i "porobiłem" go na słuch. Zachowałem się w stosunku do niego nie miło wyzywając go "lekko" aby wywołać od niego naduszenie przycisku od mówienia ażeby dał ostrzeżenie za obrazę admina, jedyne co otrzymałem to mute (rozumiem to, że admin może nie mieć obowiązku wydawania ostrzeżeń), ale byłoby miło gdyby chociaż się odezwał żeby odpowiedzieć na pytanie "jaki powód wyrzucenia". Potem pisałem też jaki powód mute, lecz też nie odpowiedział ;) SteamID oskarżonego: nie znamData i czas zdarzenia: ~16:20Dowód (ss/demko): http://804.gotv.pro/srv57546/auto0-20191031-160714-665155678-am_basement_hell1-_PL__________ARENA_1VS1____________128TR____Katujemy.eu____1shot1kill.pl.dem.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted October 31, 2019 Administrator Share Posted October 31, 2019 10 minut temu, electronic napisał: gdyż zagrałem 3 rundy z czego w jednej 5 sekund wyczekałem przeciwnika i "porobiłem" go na słuch. §2.1 | Zakaz nadmiernego kampienia; 12 minut temu, electronic napisał: Zachowałem się w stosunku do niego nie miło wyzywając go "lekko" §3.4 | Zakaz obrażania innych użytkowników serwera; Skarga niesłuszna. Zamek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted October 31, 2019 Administrator Share Posted October 31, 2019 @ Erwin@ salvatore@ MadiSon - gracz nie zgadza się z moją decyzją, zapraszam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvatore Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Skarga jest niesłuszna, powody zostały podane wyżej przez @ NeQ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvatore Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQUeZ Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts