rzufficzek Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Nick z serwera:rzuffik Imię:Filip Wiek:prawie 16 Steam ID:STEAM_0:1:515082832 Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/rzuffik/91.224.117.62:27135/ Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO:mam duże doświadczenie, ponad półtora miesiąca na innej sieci serwerów. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):6/10 Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Admina powinienem dostać, ponieważ dużo gram w nocy jak i w dzień, co prawda mam mało lat, lecz ogarniam dużo, gdy nie ma admina gracze się cały czas wyzywają, blokuja sobie bazy lub blokują respawn, a ja moge wejsc na serwer praktycznie zawsze. A tak ogólnie to jestem Filip mam 15 lat. Mieszkam w województwie Zachodniopomorskim a dokładniej w Szczecinie. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:5-10h dziennie Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]Tak Akceptacja regulaminu admina/serwera:Tak Linki do poprzednich podań: Kontakt:Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198990431393/ Discord:rzulfik#6930 lub ts Konto Prime?: [ TAK / NIE ]Niestety nie, mam zamiar niedługo nabyć Prime. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ]Nie Wydaje mi sie, że moje zachowanie już się poprawiło, mam całkiem dużo godzin, gram praktycznie codziennie po 5-10h, czasami mniej a czasami wiecej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibo Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Nie -wiek -sprawiasz problemy -słabe argumenty -prime +godziny 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzufficzek Posted October 31, 2019 Author Share Posted October 31, 2019 @ zibo 9 minut temu, zibo napisał: -sprawiasz problemy ? nie utrudniam nikomu gry, nie wyzywam nikogo 9 minut temu, zibo napisał: -słabe argumenty no nie wydaje mi sie, bo nie ma admina caly czas na serwie, a ja jestem praktycznie zawsze. 10 minut temu, zibo napisał: -prime no akurat tak ale bede mial niedlugo 10 minut temu, zibo napisał: -wiek no prawda, ale jestem ogarnięty jak na swój wiek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapiszonXD Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Tak, jako opinia gracza +wiek -prime +godziny +argumenty +6/10 obsługa admina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiker Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 na nie -tak jak wspomniał zibo sprawiasz problemy -argument "gdy nie ma admina gracze się cały czas wyzywają, blokuja sobie bazy lub blokują respawn, a ja moge wejsc na serwer praktycznie zawsze" jest tak często uzywany w podaniach -wymyśl jakieś ciekawe argumenty -podanie -mało sie udzielasz przez mikro -prime +godziny +wiek ps @ Big Nonamer kazdy wie ze przyjaźnisz się z rzufficzek, więc pisanie opini z napisaniem jako gracz nie wydaje się obiektywne @ rzufficzek bo gram na serverze? a ty pomimo ze piszesz ze jesteś ogarniety jak na swój wiek nie umiesz przyjąc krytyki do siebie? @ rzufficzek nie pisz nowycg postow tylko edytuj poprzedni 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzufficzek Posted October 31, 2019 Author Share Posted October 31, 2019 jak mozna wiedziec jakie sprawiam problemy XD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontekklaudia97 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Jestem za okresem próbnym -prime -wiek + GODZINY + nawet dobra obsługa 6/10 + argumenty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHerbatniK Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Jestem na nie: - Jeśli nie potrafisz uszanować kogoś zdania, to z góry powinno Cię eliminować ze stanowiska admina. - Wiek - Prime, nie oszukujmy się, bez niego NIE powinieneś mieć admina w żadnym wypadku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted October 31, 2019 Sponsor Share Posted October 31, 2019 Chyba sobie żartujesz? Nadal brak prime, na serwerze są z tobą problemy, brakuje Ci dojrzałości i samokrytyki. Nie potrafisz nawet prostej opni graczy na swój temat przyjąć, tylko chamstwo każdą osobę co napisze na nie, kontrujesz jakimiś kompletnie idiotycznymi tekstami. Nie ma szans abym Ci dał admina. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted October 31, 2019 Sponsor Share Posted October 31, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts