Nafurany Adan Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Imię : Adrian Wiek : 18 Lat rocznikiem 19Staż na forum : Początek stycznia / Koniec grudnia. Wiedza na temat serwera [0/10]: 10 Staram się pomagać na sieć servera Moje propozycje zmian można zobaczyć na dziele CodMod 801Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7,5 Serwer: CodMod 801 Dlaczego ty? : Jestem osobą która chce coś osiągnąć staram się pracować na rzecz servera. Mam dużo pomysłów na rozwój servera. Przywiązałem się do niego i bardzo mi zależy żeby był jak najlepszy dla graczy. Jestem osobą z doświadczeniem, chcę podzielić się moim doświadczeniem wymienić się opiniami razem zdziałamy wiele. Kontakt: PW/Steam/Telefon/FacebookPozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 28, 2015 Owner Share Posted January 28, 2015 Moim zdaniem najlepszy kandydat na opiekuna 801 :) Jednakże jest to moja opinia, zobaczymy co inni sądzą na temat twojej kandydatury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Moim zdaniem najlepszy kandydat na opiekuna 801 :) Jednakże jest to moja opinia, zobaczymy co inni sądzą na temat twojej kandydatury. Również tak myślę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Jestem na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Również jak dla mnie to najlepszy kandydat , masz moje poparcie ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Moim zdaniem najlepszy kandydat na opiekuna 801 :) Jednakże jest to moja opinia, zobaczymy co inni sądzą na temat twojej kandydatury. Również na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoMucher Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Szkoda że RecCak odszedł :c Wg. mnie on był najlepszym opiekunem.No ale co zrobisz? Nic nie zrobisz. Jestem na nie. -Brak kultury na serwerze. -Ktoś ci pisze na u@ że ktoś ma czita to ty grasz dalej. -Kiedy już mówisz że sprawdzasz to wychodzisz z serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOLES_GIT Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Szkoda że RecCak odszedł :c Wg. mnie on był najlepszym opiekunem.No ale co zrobisz? Nic nie zrobisz. Jestem na nie. -Brak kultury na serwerze. -Ktoś ci pisze na u@ że ktoś ma czita to ty grasz dalej. -Kiedy już mówisz że sprawdzasz to wychodzisz z serwera. To zmienia postać rzeczy. Osobiście sam nie widziałem żeby dal komuś bana. Teraz mam do ciebie watpliwości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 Tomku nie widzisz ze to RecCak? Tamto konto zbanowane to nowe zaklada. Specialnie odpisal 1 posta i 8 minut na forum online. Oj banow dalem od groma sprawdz w amx nawet dzis ss polecialy rano. Przepraszam za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 28, 2015 User Share Posted January 28, 2015 Moim zdaniem najlepszy kandydat na opiekuna 801 :) Jednakże jest to moja opinia, zobaczymy co inni sądzą na temat twojej kandydatury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Jak najbardziej na tak. steam staż wiek doświadczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 28, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 28, 2015 Na tak. RecCak się nie sprawdził i ty jesteś najlepszym kandydatem na posadę opiekuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Ja również jestem na tak, widziałem go kilka razy na serwerze i nie mam zastrzeżeń co do niego. Do tego staż, wiek, steam :) Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Moim zdaniem najlepszy kandydat na opiekuna 801 :) Jednakże jest to moja opinia, zobaczymy co inni sądzą na temat twojej kandydatury. Popieram twoje zdanie, bardzo się angażuje w serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Nie ma co się rozpisywać... Duże TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 A ja jestem na nie, poniewaz kiedy pisze mu się u@ on totalnie to zlewa i gra sobie w najlepsze, jego kultura pozostawia wiele do zyczenia....Nie gram zbyt duzo na 801, ale wedlug mnie to najgorszy admin 801, wiec nie widze go w tak waznej roli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 29, 2015 Owner Share Posted January 29, 2015 Podanie przyjęte. Polecam zapoznać się z zasadami / wymaganiami / regulaminem Opiekuna serwera dla przypomnienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 29, 2015 Owner Share Posted January 29, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts