RecCak Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Niestety ja również muszę was pożegnać.Niestety muszę odejść z powody,iż nie sądzę bym dogadał się z pewnymi użytkownikami tej sieci.Proszę o zabranie rang.Wg mnie jeden z administratorów (wszyscy wiedzą jaki) zachowuje się nie w porządku wobec innych użytkowników,oraz samo jego zachowanie odstrasza ludzi.Życzę powodzenia wszystkim którzy tutaj zostają.Mam nadzieje że nie popełnicie tego samego błędu co inny użytkownik. Jeszcze raz POWODZENIA!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz4444 Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Narazie :( fajnie bylo poznac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 No siema :P widzimy sie na ts starym :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Szkoda ze odchodzisz do zobaczenia :( mam nadzieję ze jeszcze się spotkAMY d Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Siemanko, miło Cię było poznać mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wbijesz pogadać na ts :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 28, 2015 User Share Posted January 28, 2015 Tobie sie w tylku poprzewracalo ? Nigdzie nie idziesz xd Nie no myśle, że wrócisz do mnie i do Administracji xd Trzymaj się z farcikiem mordo xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Wy wszyscy sobie jaja robicie.... cześć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Twoje zachowanie również pozostawia wiele do życzenia, odchodzisz a następnie wchodzisz na serwer i banujesz wszystkich... Żałosne ;) Nawet mi nie będzie Cię brakować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 28, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 28, 2015 Nq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 28, 2015 Owner Share Posted January 28, 2015 Rozumiem, że chcesz odejść nikt Cie tutaj na smyczy nie trzyma. Nigdy jednak nie spodziewałbym się po Tobie takiego zachowania, wchodzisz na serwer i rozdajesz bany? oczywiście chciałbym Cie milę pożegnać ale nie mogę, wszystkie funkcje zostały Ci odebrane dodatkowo otrzymujesz blokadę na forum za swoje wybryki. Pozdrawiam Dudnes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts