Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety ja również muszę was pożegnać.Niestety muszę odejść z powody,iż nie sądzę bym dogadał się z pewnymi użytkownikami tej sieci.Proszę o zabranie rang.Wg mnie jeden z administratorów (wszyscy wiedzą jaki) zachowuje się nie w porządku wobec innych użytkowników,oraz samo jego zachowanie odstrasza ludzi.Życzę powodzenia wszystkim którzy tutaj zostają.Mam nadzieje że nie popełnicie tego samego błędu co inny użytkownik.

Jeszcze raz POWODZENIA!! :D

Opublikowano

Siemanko, miło Cię było poznać mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wbijesz pogadać na ts :D

Opublikowano

Twoje zachowanie również pozostawia wiele do życzenia, odchodzisz a następnie wchodzisz na serwer i banujesz wszystkich... Żałosne ;) Nawet mi nie będzie Cię brakować.

• Właściciel
Opublikowano

Rozumiem, że chcesz odejść nikt Cie tutaj na smyczy nie trzyma. Nigdy jednak nie spodziewałbym się po Tobie takiego zachowania, wchodzisz na serwer i rozdajesz bany? oczywiście chciałbym Cie milę pożegnać ale nie mogę, wszystkie funkcje zostały Ci odebrane dodatkowo otrzymujesz blokadę na forum za swoje wybryki.

Pozdrawiam Dudnes

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.