Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
RecCak

Przyszła kolej na mnie :)

Recommended Posts

Niestety ja również muszę was pożegnać.Niestety muszę odejść z powody,iż nie sądzę bym dogadał się z pewnymi użytkownikami tej sieci.Proszę o zabranie rang.Wg mnie jeden z administratorów (wszyscy wiedzą jaki) zachowuje się nie w porządku wobec innych użytkowników,oraz samo jego zachowanie odstrasza ludzi.Życzę powodzenia wszystkim którzy tutaj zostają.Mam nadzieje że nie popełnicie tego samego błędu co inny użytkownik.

Jeszcze raz POWODZENIA!! :D

Twoje zachowanie również pozostawia wiele do życzenia, odchodzisz a następnie wchodzisz na serwer i banujesz wszystkich... Żałosne ;) Nawet mi nie będzie Cię brakować.

• Owner

Rozumiem, że chcesz odejść nikt Cie tutaj na smyczy nie trzyma. Nigdy jednak nie spodziewałbym się po Tobie takiego zachowania, wchodzisz na serwer i rozdajesz bany? oczywiście chciałbym Cie milę pożegnać ale nie mogę, wszystkie funkcje zostały Ci odebrane dodatkowo otrzymujesz blokadę na forum za swoje wybryki.

Pozdrawiam Dudnes

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.