Jump to content
rzufficzek

Skarga zibo

Recommended Posts

Nick oskarżyciela:rzuffik
Nick oskarżonego:zibo
IP lub SID oskarżonego: 
STEAM_0:0:69024626
Przebieg sytuacji: Budowałem sobię baze, na knife na minus, typ mi zblokował baze, mówię do zibo żeby usunął te klocki jego, bo mi blokuje bazę, a on na to " co z tego, ty tez mi tak zrobiles" czy cos w tym stylu... Admin powinien pomagać graczom a nie utrudniać grę.
Dowody:bb_amisu_mega_katujemy 19:30 1 lub 2 runda

Witam, 

Więc tak wstępem, na mapie "minecraft" budowałem kampę na BH. Do wyznaczonego klocka ustawiałem Pixele aby sobie ułatwić te zadanie odkolorowałem klocek  po czym chwilę później ty specjalnie za niego chwyciłeś i mi go zabrałeś przez co nie starczyło mi czasu na dokończenie kampy i zostałem z niczym, dostałeś bana. Kilka map później gdy wszedłeś po banie na serwer krzyczysz "Admin, admin gość blokuje mi kampę" odpowiedziałem Ci coś w stylu "Jak ja budowałem swoją bazę to nie miałeś skrupułów aby zabrać mi klocek a więc czemu mam Ci teraz pomóc?" Chwilę później podleciałem do Ciebie a Ty powiedziałeś dobra nie trzeba pomocy "dam sobie radę". Jesteś graczem, który sprawia na serwerze problemy, obrażasz innych, utrudniasz ludziom grę. Gdybyś miał za grosz szacunku do innych to inni by Ci to odwzajemniali, gdy ktoś prosi mnie o pomoc nigdy nie odmawiam, ale po prostu trzeba być w stosunku do siebie fair, pamiętaj karma wraca!

@ rzufficzekNie nabijaj postów tylko edytuj poprzedni, ten klocek później został usunięty czy co się z nim stało, ale w bazie sobie siedziałeś i expiles 

Edit: No to może i nie expiles już nie wiem, ale w każdym bądź razie powiedziałeś że dasz sobie radę 

Edit: Co to utrudniania to już nie raz widziałem jak złapiesz za klocek i tak o sobie na kogoś nim przeciągniesz żeby zblokować

Edit: Wczoraj(23.10) w godzinach wieczornych 22-23 miało miejsce gdy został 1 CT ludzie normalnie wbijali do kampy lecz, Ty zamiast wykonywać cele po mimo moich uwag robiłeś sobie BHopa na środku mapy dostając za to kicka, nie raz widziałem również  jak giniesz w CT po czym wychodzisz z serwera aby nie grac zombie i przypadkiem nie spaść w rankingu.

• Like 2

43 minuty temu, zibo napisał:

obrażasz innych

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nie zartuj sobie, powiedziałem do gracza który mi zblokował baze ze jest przyglupem czy cos takiego, bo naprawde się juz zdenerwowalem, wydaje 2000 monet na noz, i gracz mi blokuje baze wiec ciezko sie nie zdenerwowac ;)

5 godzin temu, zibo napisał:

utrudniasz ludziom grę.

no mzoe tobie tylko tego klocka zabralem xDD

5 godzin temu, zibo napisał:

Gdybyś miał za grosz szacunku do innych to inni by Ci to odwzajemniali

xD naprawde, zabralem ci raz klocek i nikomu nic więcej nie zrobilem :)

^ nie siedzialem w bazie, bylem na górze i stałem sobie, bo nie mogłem wejsc do bazy przez tego gracza, i teraz mi nie mów że expilem, bo wszystko ejst na demku

@zibo

xD?

Blokuje graczy?

Jak buduje baze, i sami podchodza to juz nie moja wina :)

@ zibo Tak jak Ci już wspomniałem na pw.

Skoro robiłeś sobie kampe i odkolorowałeś dany klocek, to znaczy, że może go wziąć każdy.

Nie ważne czy tobie się tak łatwiej przechodzi, czy też nie. Odkolorowany klocek = Dostęp dla wszystkich

Powinieneś być wszystko wszystkim, bardziej obiektywny, w końcu jesteś adminem.

Skoro gracz potrzebował pomocy, to mogłeś sobie oszczędzić słów "Ty mi też blokowałeś" Czy coś w ten deseń.

Jesteś adminem i powinieneś dawać przykład, nie wdawać się w dyskusję z osobami, co on tobie zrobię, a co ty mu teraz zrobisz.

Upomnienie słowne ode mnie.

@ rzuffik Ty też nie jesteś bez winy :)

Znam doskonale twoje zachowanie i wiem jak bardzo potrafisz psuć rozgrywkę na serwerze. Prowokacja na poziomie dziennym.

Ostrzeżenie leci w twoją stronę, abyś się ogarnął i zaczął normalnie grać.

Skargę przyjmuję co jak co.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.