Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spędziłem już trochę czasu na serwerze i jestem w stanie stwierdzić, co zdecydowanie powinno być zmienione.

* Jeśli chodzi o regulamin budowania to najbardziej irytującą bazą jest surf składający się z 3 bloków. Mimo, że zabrania się dodawania do takiej konstrukcji więcej niż jeden piksel to uważam ją za wyjątkowo trudną. Nawet jeśli na serwerze jest duża ilość osób jest to praktycznie niemożliwe do przejścia. Oczywiście przemyślałem różne plusy tej budowy takie jak:

+nowy gracz będzie miał łatwiej
+łatwa w budowie dla "świeżaków"
+na wielu mapach jest możliwość zbudowania tej bazy
Uważam, że przeważają jednak minusy. Wielu graczy z doświadczeniem, z dobrą bronią i jeszcze do tego dochodzi "teamowanie" się sprawia, że baza jest nie do przejścia. Jej trudność mógłbym porównać do konstrukcji przeznaczonej na złoty nóż. "To co mają zrobić gracze z niskim poziomem?" Zdecydowanie inną bazę, ponieważ ta nie nauczy ich niczego. 

*Kolejnym tematem, który chciałbym poruszyć jest "party". Obecnie na serwerze można tworzyć drużyny od minimum dwóch zombie. Moim zdaniem nie jest to do końca sprawiedliwe. W sytuacji, w której rozgrywka toczy się 2 na 2 zdecydowaną przewagę mają osoby w CT nawet jeśli ich broń jest na pierwszym poziomie. 

Na chwilę obecną to wszystko, dlatego też moje propozycje są następujące:
1. Zmiana punktu w regulaminie dotyczącego budowania bazy z surfów posiadającej 3 bloki. Zmniejszenie tej liczby do 2, kontynuując przy tym zasadę z 1 pikselem.
2. Korzystanie z jakiegokolwiek surfa wbudowanego w mapę (dach, pochylona ściana itp.) do stworzenia bazy, również powinna posiadać max. 1 piksel.
3. Możliwość tworzenia grup tylko i wyłącznie, gdy na serwerze jest +3 zombie. 
@ Caqus+4 zombie do stworzenia party nawet lepsza opcja.
Jeśli chodzi o kampę z surfem to jedna osoba na spokojnie poradzi sobie z 6 zombie, posiadając scara. Zdecydowanie nalegałbym na zmianę zasad dotyczących budowy tego typu bazy.

• Dzięki 1
  • Wow 1
Opublikowano

Hejka

1. Zostało to zmienione na 3 piksele, moim zdaniem jeżeli jest teraz jedna osoba w takiej bazie to zdecydowanie nie jest ona nie do przejścia, szczególnie po usunięciu negeva. Gorzej wygląda ta sytuacja gdy mówimy o party. +

2. Oczywiście, że tak. +

3. Również jestem na tak, nawet można liczbę zombie zwiększyć do 4. +

• Legenda
Opublikowano

@ Silu 

1. Według nas opcja z trzema surfami jest optymalna. Wystarczy ruszyć troszeczkę głową i wchodzić wszystkimi Zombie na raz, wtedy nie są straszne żadne party. Tym bardziej kiedy uwzględniamy to, że usunęliśmy póki co negeva z broni dostępnych za lvl.

2. Wprowadziłoby to do dużych nieścisłości do samego regulaminu. Ta opcja jest zbędna.

3. Zmienione! Party dozwolone od 3 Zombie. (Z racji tego, iż @ Dudnes jest na urlopie, zmiana ta nastąpiła na razie tylko w regulaminie)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.