Play Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Ostatnio widziałem że był temat aby dodać coś do ruletki. Dlatego tworzę ten temat i objaśniam ruletkę. Ruletka dla Wiezniow Twoje HP wyzerowalo sie do 1 Ukradles Straznikowi bron z 1 nabojem. (dgl, ak, usp lub glock) Ukradles Granata Straznikowi (he, flesh lub smoke) Jestes niesmiertelny przez 3sekundy Adam Malysz, nauczyl cie wysoko skakac (+400 Grawitacji z 800) Twoj pechowy dzien, trafil cie smiertelny piorun :( Okradli Cie i zostawili tylko 1$! Nie slychac twoich krokow Zjadles pizze ktora daje +50 HP Wylosowales Long Jump'a. Kucnij, aby wybilo Cie do przodu. Twoj pechowy dzien, trafil cie smiertelny piorun :( Wyludziles haracz na 13000 $ Okradles kolege z celi na 30 Szlug Jestes niewidzialny przez 5 sekund Od Straznika dostales kamizelke, ktora daje dodatkowe 100 pancerza. Zjarales sie (efekt po ziele) Chyba po wczorajszym melanzu dzis cie tak rzuca (15say - zadaja 0hp) Ruletka dla Vipow Jestes niewidzialny przez 7 sekund Ukradles Straznikowi bron z 1 nabojem (scout, ak, m4 lub awp) Ukradles Straznikowi Granaty (dostajesz 2x flesh, 1xhe i smoke) Jestes niesmiertelny przez 7 sekund Adam Malysz, nauczyl cie wysoko skakac (+800 Grawitacji z 800) Okradles kolege z celi na 50 Szlug Wyludziles haracz na 16000 $ Nie slychac twoich krokow Zjadles pizze ktora daje +50 HP Wylosowales Long Jump'a. Kucnij, aby wybilo Cie do przodu Ukradles Straznikowi Ubranie ! Od Straznika dostales kamizelke, ktora daje dodatkowe 100 pancerza. No no, zapierdzielasz jak Robert Kubica :) (+650 speeda) Znalazles tarcze podczas czyszczenia kibla straznika. Wylosowales smiertelnego (SMOKE), gdy trafisz nim w straznika to on od razu zginie. Mozesz przechodzic przez sciany przez 10 sekund Ruletka za Szlugi Wylosowales Long Jump'a. Kucnij, aby wybilo Cie do przodu. Ukradles Straznikowi Granaty (dostajesz 2x flesh, 1xhe i smoke) No no, zapierdzielasz jak Robert Kubica :) (+650 speeda) Napiles sie soku z gumi jagod i masz 2 skoki Wylosowales Auto Bunny Hop. Trzymaj caly czas spacje, aby sie rozpedzic. Wyludziles haracz na 13000 $ Znalazles tarcze podczas czyszczenia kibla straznika. Adam Malysz, nauczyl cie wysoko skakac (+400 Grawitacji z 800) Jestes niesmiertelny przez 5 sekund Chyba po wczorajszym melanzu dzis cie tak rzuca (15x slay - 0 dmg) Mozesz przechodzic przez sciany przez 10 sekund Straznik zostawil AWP z 2 nabojami Ukradles Straznikowi Ubranie ! No a więcej informacji macie na serwerze. Wpisz /ruletka i nacisnij klawisz 4 Jeżeli macie jakieś propozycję piszcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Dodał bym do ruletki za szlugi - Okradłeś strażnika z AK z 1 nabojem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrowek Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 ruletka dla więźniów: usunąć punkt 16 ruletka dla Vipów: usunąć punkt 14 Chyba tyle według mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Dziękujemy za objaśnienie. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LETNI PLYN Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Wylosowanie losowej poświaty. Będziesz się świecić przez całą rundę na dowolny kolor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 podświta dobry pomysł no i wpadłem na kolejny pomysł.* dostajesz freeday* duszek* może i otwarcie cel bo zazwyczaj każdy na początku rundy korzysta z ruletki* dodatkowy skok bo chyba nie ma. @Edit co myślicie o granacie zamrażający na JailBreak ? sprawdziło by się ?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Dodaj : - FreeDay'a. - Dodatkowy skok. - Duszek ale tylko i wyłącznie dla vip'a i za 30 szlug :D - Otwarcie cel moim zdaniem nie :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 28, 2015 User Share Posted January 28, 2015 Hmm Granat Zamrazający ? - Dobry pomysł, na wielu sieciach taki sam granacik widziałem xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 Hmm Granat Zamrazający ? - Dobry pomysł, na wielu sieciach taki sam granacik widziałem xd na Jailu ? Ja nigdy nie widziałem, ale tak myślałem o ZM i wpadł mi taki pomysł że może się sprawdzić xD Granat leci w straznika i cale tt na niego leci xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Hmmm. kusząca propozycja :). Czas zamrożenia 5 sek. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Można dodać :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 Dodaj : - FreeDay'a. - Dodatkowy skok. - Duszek ale tylko i wyłącznie dla vip'a i za 30 szlug :D - Otwarcie cel moim zdaniem nie :/ Za szlugi dodałem: FreeDay Dodatkowy skok Duszek Naprawiłem: Powłoke prowadzącego Zmieniłem wygląd freeday, jak na ss teraz nikt nie powinien mieć problemu z rozpoznaniem. Co sądzicie o takim FreeDay'u ? Mam freedaya i tak wyglądam. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=382784835 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Z wszystkich ruletek usuń longjumpa, jest on bardzo wkurzający - widze że często ludzie przez niego padają przy poleceniach.. Z ruletki za szlugi z tego co widzę nie opłaca się korzystać także moje propozycje. Wyludziles haracz na 13000 $ Na minimum 16k. Straznik zostawil AWP z 2 nabojami Zmienić na losowa broń: awp / m4 / ak / deagle. Dodać: Wygrałeś 50 szlug! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrowek Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Może byc Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 No Play'u jestem z ciebie dumny ;). A co do tego longjumpa jak byś mógł to tylko jednorazowe uzycie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagi Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Ja bym dodał dla VIP-ów dowolną broń z 1 magazynkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Jestem na NIE. Vip i 1 magazynek. Zenua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 29, 2015 Author Share Posted January 29, 2015 To może 1/15 szansa na dostanie na początku rundy dgl z 1ammo ? Tylko dla Super VIpa Myślałem także na zmianą vipa z 3skoków na 2skoki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiTo Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 3 skoki dla vipa są spoko , zgadzam się na wszystko z wyjątkiem skoków ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 3 skoki zostaja. Sznsa na digla ?? Hmm jestem za :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servers technician happy. Posted September 11, 2015 Donor Servers technician Share Posted September 11, 2015 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [JAILBREAK] - 80.72.33.55:27465 → Uwagi" do "Wysypisko → Archiwum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts