Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Kamil

Twój nick na serwerze: Ups
Mutacja głosu: Jak najbardziej 
Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Ups/91.224.117.21:27125/
Znajomość komend admina [1-10]: 7
Dlaczego ty? Prosimy o dłuższą wypowiedz: Dlaczego ja? Przede wszystkim chciałbym odciążyć obecną administrację jak i właścicieli serwera w ich obowiązkach, na serwerze spędzam dość sporo czasu aktualnie bywa nawet, że od rana do wieczora gdyż niedawno wróciłem zza granicy i aktualnie w Polsce jestem bez pracy, Jestem osobą myślę spokojną którą ciężko wyprowadzić z równowagi staram się być nie konfliktowy i chyba mi się to udaje, niektórzy kojarzą mnie z serwera bardziej a niektórzy nie ze względu na moją przerwę wynikającą z wyjazdu poza Polskę. Administracji owszem jest troszkę na serwie lecz jak wszyscy wiemy nie każdy też ma czas na siedzenie 24/7 czy bardzo często na serwerze stąd pojawiam się ja który po daniu szansy zawsze dorzuci troszkę swojej działalności na serwerze w ujmowaniu grasujących delikwentów, którzy Cheatują jak również pilnowania tego by na serwerze był ład i porządek. Posiadałem już kiedyś admina na innej sieci a więc SourceMod nie jest mi obcy lecz wiadomo po 3 miesiącach przyda się odświeżenie pamięci myślę, że z mojej strony było by to wszystko zapraszam do Opinii innych graczy i użytkowników forum jak i administracji Serdecznie Pozdrawiam
Posiadasz działający mikrofon: Posiadam
Kontakt (GG / Steam): https://steamcommunity.com/profiles/76561198970190577/
Steam ID: STEAM_1:1:504962424
Czy posiadasz konto Prime?: Prime rzecz obowiązkowa ^^
Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Zapoznałem się aczkolwiek nie spełniam wymagań dotyczących forum lecz wszytko można nadrobić 

Opublikowano

Jak najbardziej na tak.

+ Kulturalny

+ GT 

-/+ Brak postów wymaganych, ale administracja  raczej przymknie na to oko.

+ Wiek

+ Znajomość komend

- Staż na forum (zapomniałem sprawdzić twój staż na forum, rejestrowałeś się we wtorek a wymaganiach, jest minimum tydzień stażu na forum). 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Forum -

Nie widziałem byś chociaż raz odpowiedział na jakieś pytanie graczy co jest ważne jako admin -

możliwy czas gry +

Na chwilę obecną jestem na nie

• Premium
Opublikowano

+Wiek

+Widać że grasz dużo

+Podanie

-Staż na forum

-Staż na serwerze

Jestem niestety na NIE

Grasz na serwerze od 6 dni, daj się poznać graczom, moim zdaniem trochę za wcześnie na składanie podania.

Opublikowano

+ wiek
+ podanko, rozpisałeś się
+ prime
No jedynie co ta aktywność, podobnie było u mnie. Wyrób tą normę i dni wtedy będę na tak. 
Aktualnie jestem na nie, lecz powodzenia! 

Opublikowano

Ze względu na Twoje ostatnie gt postanowiliśmy dać Ci szansę i okres próbny. 

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

• 9 miesięcy temu...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.