Gucio Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 (edited) Chciałem pimformować, że nie otrzymałem VIP'a, którego kupiłem 27.01.2015 o godzinie około 18:05. Wziołem VIP'a na 15 dni za 5zł + vat. Proszę mi dać to co kupiłem. Mam dowód: SMS PS: Podawałem swoje GG: 46456053 Edited January 27, 2015 by Gucio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 1. W sklepie działa tylko opcja nick + hasło Więc jeżeli zakupiłeś vipa i wszystkie dane wypełniłem prawidłowo musisz go mieć po wpisaniu w konsoli komendy setinfo _pw "twoje hasło" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 Wziołem na Nick+hasło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 1. W sklepie działa tylko opcja nick + hasło Więc jeżeli zakupiłeś vipa i wszystkie dane wypełniłem prawidłowo musisz go mieć po wpisaniu w konsoli komendy setinfo _pw "twoje hasło" Po co się tu wypowiadasz ?:O Gucio, podaj nick na jaki kupiłeś usługę. Mapa się wgl. zmienila ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToBiK Posted January 27, 2015 User Share Posted January 27, 2015 Kolego Play i po co ta spinka :) koledzy mieli zamiar pomóc i dobrze bo ja do tej chwili pomocy nie otrzymałem musiałem sobie poradzić sam co zostawię bez komentarza ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 Miałem nick Gucio i to ja do ciebie napisałem na GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 28, 2015 Owner Share Posted January 28, 2015 Zgłoś się na GG do mnie lub Playa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 28, 2015 Owner Share Posted January 28, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: `close Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts