Play Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Chciałbym wam przedstawić plugin mojego autorstwa, są w internecie różne wersję ale ja uważam moją za najlepszą. Plugin polega na tym iż można za pomocą komendy przejść na spect lub dołączyć do losowej drużyny. Komendy: /Dolacz /Spect Instalacja Standardowa Spectator.rar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 No no fajna rzecz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 znam ogólnie plugin i myślę ze z całą pewnością się przyda na każdy serwer więc duze tak ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagi Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Pluginy bardzo pomocne i ułatwiające. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LETNI PLYN Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Tak. Widziałem plugin podobny na amxx, ale niestety się bugował. Twojego nie mam jak przetestować, ale wierzę Ci na słowo, że działa poprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 27, 2015 Owner Share Posted January 27, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Download dodany Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator kejmaN. Posted September 9 UNBAN™ Supervisor [CS 1.6] V.I.P Global Moderator Share Posted September 9 Temat w koszu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts