Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Dudnes

Paintball czy 4 maps?

Jaki serwer dodajemy?  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer dodajemy?

• Zostawiamy 4 maps
      5
    • Paintball
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam,

Dzisiaj dodaliśmy do sieci 4 maps (cs:go, klany, jackpot, rangi) i padło mnóstwo pytań czy będzie paintball w wersji 1.6, niektóre osoby sugerowały że lepiej byłoby postawić pierwszego paintballa a ewentualnie dalej 4 mapsa. Dodaliśmy ten mod ponieważ wygrał w ankiecie poprzedniej. Od początku sieci serwery zawsze tworzyliśmy z myślą o was, dlatego otwieramy ponownie ankietę w które ostatecznie zagłosujecie czy chcecie paintballa czy 4 mapsa. Ankieta będzie trwała do końca dnia. Na podstawie głosów podejmiemy decyzję.

Zapraszam do głosowania!

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Temat jest otwarty, dlatego pozwalam sobie na niego odpowiedzieć.

Zbliżają się święta Bożego Narodzenia, a według mnie paintball w 1.6 zawsze się z tym kojarzyło. Mapy z świątecznym klimatem, świąteczne piosenki, skiny Mikołaja i pani Mikołajowej, etc. 

Według mnie paintball jest o wiele lepszym wyborem i na pewno nie jednemu się łezka w oku zakręci i z chęcią wejdzie pograć chociażby 20 minut, żeby przypomnieć sobie stare lata.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Serce mówi Paintball, bo sentyment do tego moda, a rozum mówi 4 Maps ze skinami, bo ludzi ściagnie i 4 Maps i skiny.

Opublikowano

Generalnie to ja bym wolał 4 mapsa, ale bez go moda, nie przekonuje mnie ten mod, jakoś za nigdy za nim nie przepadałem, jak chce iść pograć w csgo to pójdę, dlatego jeśli 4maps to tylko klasyczne 1.6 z klasycznymi mapami, jeśli 4maps z gomodem to wole pb, jeśli owy powstanie to z @ Nuwaybędziemy na stówę grać.

Podsumowując paintball 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Paintball! Modzik z dzieciństwa, dawać go tu. Tylko żeby nie było tego dymu za kulką, zawsze wolałem jak leciala sama kuleczka XD

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

4 maps jest spoko, ale  wolę paintball'a.

Jak już  to 4 maps bez csgo moda.

Opublikowano

Paintball, czy ten mod wgl jeszcze jest grywalny? 

Fajna opcja ale obawiam się że może się nie utrzymać.

• Legenda
Opublikowano
9 godzin temu, Fannoth napisał:

Temat jest otwarty, dlatego pozwalam sobie na niego odpowiedzieć.

Zbliżają się święta Bożego Narodzenia, a według mnie paintball w 1.6 zawsze się z tym kojarzyło. Mapy z świątecznym klimatem, świąteczne piosenki, skiny Mikołaja i pani Mikołajowej, etc. 

Według mnie paintball jest o wiele lepszym wyborem i na pewno nie jednemu się łezka w oku zakręci i z chęcią wejdzie pograć chociażby 20 minut, żeby przypomnieć sobie stare lata.

Wszystko ok, spoko, a znajdziesz teraz jakieś grywalne paintballe? Wiem, że masz sentyment do tego moda, bo sam na nim grałem kilka lat temu, ale nie ukrywajmy, ten mod po prostu znika z świata csa. Tak samo można wgrać świąteczne mapki do 4mapsa, nie wiem z jakimi mapami będzie serwer stać, istnieje wersja dusta ze śniegiem, mirage nuke i więcej map też ma swój świąteczny odpowiednik. 4maps ściągnie więcej ludzi na forum, będzie na nim grać więcej osób. Opcja gomod jest spoko, dzieci chcą mieć skiny, więc to też działa jak magnez. 

• Właściciel
Opublikowano

Dobra widzę że nie ma co przedłużać, zdecydowanie wygrywa Paintball. Postaramy się jeszcze dzisiaj dodać serwer do sieci :default_happy:

ps: a spróbujcie mi tylko na nim nie grać to pozabijam! 

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Uwielbiam 3
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.