Neme Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Nick:NemeImię:DawidWiek:17 wczoraj urodziny.Staż na serwerze: Mysle, ze gram nawet dlugo okolo 16/17 dniDoświadczenie: Bardzo lubie prowadzic jako CT , a takze uwielbiam mody JBZnajomość AMX [0/8]:6/7Czy byłeś / byłaś już adminem?: Oczywiscie.Dlaczego Ty?:Chcialbym ogarnac dzieci pchajace do ct, gadajace, wkurzajace. Lubie takze pomagac gracza i adminom.Posiadasz mikrofon?: TakKontakt:steam , GG , pwSTEAM:ciberian02Akceptujesz regulamin admina?:TakAkceptujesz regulamin serwera?:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Grasz 16 dni? To ciekawe, bo widziałem cię może raz na serwerze i w dodatku w TT a dosyć często jestem ostatnimi czasy na serwerze. To już jest twoje 4 podanie z tego co widzę. AMX jest 0/8 a nie 0/7. To że dzieci rozmawiają - mają do tego prawo, oby nie prowadzili i nie przeszkadzali w prowadzeniu innym. Ja osobiście jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Jestem na nie. Nigdy Cię nawet na serwerze nie widziałem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Grasz 16 dni? To ciekawe, bo widziałem cię może raz na serwerze i w dodatku w TT a dosyć często jestem ostatnimi czasy na serwerze. To już jest twoje 4 podanie z tego co widzę. AMX jest 0/8 a nie 0/7. To że dzieci rozmawiają - mają do tego prawo, oby nie prowadzili i nie przeszkadzali w prowadzeniu innym. Ja osobiście jestem na nie. Żenada, jestem na NIE !!. + Jak dla mnie masz konto tylko i wyłącznie na podanie. + Jak dla mnie powinieneś dostać Ostrzeżenie za spamienie tymi podaniami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirysek Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 A więc tak: +Steam +Wiek -Doswiadczenie ( Chyba nie wiedziales co wpisac w tym punkcie) -Spamujesz podaniami. Na serverze widzialem Cie chyba tylko raz w TT bez steama. Podsumowujac jestem na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V3R Posted January 27, 2015 User Share Posted January 27, 2015 Żenada, jestem na NIE !!. + Jak dla mnie masz konto tylko i wyłącznie na podanie. + Jak dla mnie powinieneś dostać Ostrzeżenie za spamienie tymi podaniami. Coś w tym jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 27, 2015 User Share Posted January 27, 2015 Hmm Neme, dałbym ci TAK. Ależ dam ci NIE, ponieważ przez pare dni ani razu cię na serwerze nie widziałem . Pozdrawiam. Różyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Grasz 16 dni? To ciekawe, bo widziałem cię może raz na serwerze i w dodatku w TT a dosyć często jestem ostatnimi czasy na serwerze. To już jest twoje 4 podanie z tego co widzę. AMX jest 0/8 a nie 0/7. To że dzieci rozmawiają - mają do tego prawo, oby nie prowadzili i nie przeszkadzali w prowadzeniu innym. Ja osobiście jestem na nie. Nie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrowek Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Jestem na Nie. Nawet twojego nicku z serwera nie kojarzę. Składasz podanie praktycznie co dziennie. Ogarnij się trochę pograj nabij godziny i dopiero wtedy złóż ponownie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 27, 2015 Owner Share Posted January 27, 2015 Podanie odrzucone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts