ToBiK Posted January 26, 2015 User Share Posted January 26, 2015 Wykupiłem vipa przez sms w sklepiku kod dostałem wpisałem gdzie trzeba i nie działa wyrzuca mnie z serwera przystanie osób 12/32 raz działa raz nie jak było 32/32 wyskoczyła rezerwacja slota czyli też go nie mam hasło na pewno mam dobre plik cfg też mam dobrze ustawiony jakieś pomysły bo juz mnie to meczy dziś :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Tylko dziś tak miałeś ? ja dziś się bawiłem trochę vipem poprawiałem kod i mogło menu nie działać z wyborem broni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToBiK Posted January 27, 2015 User Author Share Posted January 27, 2015 Nom dziś bo dziś go kupiłem :D znaczy wczoraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Zgłoś to Astralowi on się zajmuje Sklepem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 27, 2015 Owner Share Posted January 27, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Problem rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts