Eddy Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Imię : Ernest Wiek : 21 Staż na forum : dokładnie nie pamiętam - około półtora miesiąca Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : 2, 3 - do 4 godzin. Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 8-9 Dlaczego ty? : jak do tej pory dobrze sprawuje się na stanowisku administratora serwera cod301, potrafię się zachować co chyba widać, preferuje kulturę, znam się na oprawie graficznej - w efekcie czego trochę znam możliwości zabawy w czyszczenie ss‘ów - widzę różnice takie jak gracz z wh, aim, itp. a gracz używający słuchawek, który zna się na rzeczy i potrafi dobrze katować :-P jestem też odpowiedzialny i nie przecze że jestem człowiekiem z ogromnym - czasem aż przesadnie - poczuciem humoru, lecz jeśli sytuacja tego wymaga potrafię być poważny, stanowczy jak i obiektywny. Jeśli chodzi o interpunkcje czy polskie znaki w moim podaniu proszę przyjąć moje usprawiedliwienie : podanie pisane na telefonie. Lecz obiecuje popracować nad słownikiem w telefonie, a pisząc z pozycji komputera polskie znaki są przeze mnie używane :) Znajomość AmxBans [0/10] : 8 Znajomość IPB [0/10] : szczerze - poprosiłem o przeszkolenie w tym zakresie naszego drogiego Play‘a i zgodził się, nie będę kłamał jest to dla mnie nowość. przypuszczam że Play potwierdzi że moje szkolenie przez niego obejmie zakres maxymalnej znajomości IPB :) :D Steam - jest, kontakt - jest. Mogę poczekać na pozytywne rozpatrzenie mojego podania do czasu szkolenia, proszę mieć na uwadze to że uważam że jestem odpowiednim jak i kompetentnym kandydatem na to stanowisko :) Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 W stosunku do twojego podania jesten neutral. Jak dla mnie mała iliść godzin poświęcona na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 haha, równe 100postów xD Jestem na TAK. +Wiek +Poprawne posługiwanie się polszczyzną. +Szczerość +Estetyczne podanie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 26, 2015 User Share Posted January 26, 2015 Jestem na TAK, ponieważ jesteś w sam raz na te Stanowisko. Również przychylam się do Twojego podania choć wydaje mi się że posty nabijałeś tylko aby je napisać. Dobrze posługujesz się językiem polskim. Mam nadzieje że wiesz na czym polega praca UBT Masz mój głos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Mysle ze mozna dac ci szanse na okres probny zobaczymy jak bedziesz sie spisywal :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Jestem na tak. Spełniasz wymagania, co tu więcej dodać :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaR!X Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Również jestem na tak , powinieneś się sprawdzić.Na Codzie się dobrze spisujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNiC Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Szansa się należy a więc Tak ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Dał bym Ci szanse:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Jestem za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 27, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 27, 2015 Można dać ci szansę. Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Również jestem na Tak ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 27, 2015 Owner Share Posted January 27, 2015 Podanie przyjęte. Wyślij mi na PW: login: hasło: e-mail: W celu założenia konta AmxBans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 27, 2015 Owner Share Posted January 27, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts