Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Mistrz Ruletki
Opublikowano

Twój nick: CHerbatniK

Nick podejrzanego: turborower

STEAM ID podejrzanego: STEAM_1:0:152376299

Rodzaj cheata: wh

Data/Mapa: 06.10.19/inferno

Serwer (mod): FFA

Dowody: http://o24a.gotv.pro/srv56923/auto0-20191006-203616-560568045-de_inferno-FFA_Katujemy.dem.zip

Zrobiłem rozpiskę, żeby odciążyć trochę UBT.

1:40 - Podejrzany celuje po modelach i nie wie na którego przeciwnika wychylić. Ostatecznie wychyla modelowo na Meniksa

3:23 - Nie widział przeciwnika, a czeka cały czas wcelowany w szczura

10:44 - Wychyla z prefire

11:06 - Wychylił od razu w model przeciwnika na sianie

16:46 - Wie, że jeden przeciwnik nie cofnął i wychyla wcelowany w Niego

18:22 - Kolega chyba trochę za szybko strzelił

20:24 - Cała akcja zaczynając od banana, gdzie nie sprawdził żadnej pozycji, po czym na midzie nie wie gdzie tak na prawdę celować, czy na prawo czy na lewo. Gdy przeciwnik miał zamiar wychylić z lewej strony, to nasz podejrzany od razu się schował obok szczura, mimo, że nie mógł widzieć, że przeciwnik wychyla.

20:48 - Wie, że przeciwnik czyha za rogiem, po czym rzuca flesza i już nie wychyla w tą samą pozycję, tylko wie, że przeciwnik na shifcie przeszedł na prawą stronę.

27:00 - Celny strzał ze scouta przez smoke

35:46 - Mimo to, że szedłem na shifcie, to przeciwnik wylatuje na mnie z prefire w model.

Tutaj mamy jego konto steam, gdzie w opisie tego konta są podane jeszcze dwa jego konta na których posiada blokadę VAC.

https://steamcommunity.com/id/eluwa2/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.