Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Erwin

[COD]REKRUTACJA OPIEKUN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! 

Poszukuje osobę chętną do prowadzenia serwera. Jedyne co oczekuje to sporą ambicję. Nie wymagam znajomości silnika, poruszania się po FTP, bo pod tym względem biorę osobę pod swoim skrzydłem i rozwijam z dnia na dzień. Zbliża się okres zimowy wielkimi krokami, chociaż ma jeszcze ich sporo do pokonania- to warto się zaopatrzyć. Co oczekuje prócz ambicji?

Spokoju, opanowania, braku chamstwa i najważniejsze- czyste konto z brakiem blokady w postaci VAC. 

Rekrutacja:

Opisz siebie w kilku zdaniach, a następnie napisz czemu powinieneś to ty zostać wybrany.

Powodzenia, warto! 

• Lubię to! 4
  • Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Staż na forum mam już duży, w grze trochę mniejszy, ale uważam, że warto próbować. Ciągle się uczę i doszkalam w wielu kwestiach, więc czemu by nie spróbować czegoś nieco trudniejszego?

Chęci mam, spokój i opanowanie również (no chyba, że ktoś mnie nieźle wkurzy). Chciałabym się sprawdzić w roli opiekuna serwera i zobaczyć jak to wszystko wygląda, a nuż się uda!

Skoro bierzesz osobę pod swoje skrzydła to nie śmiem wątpić, że wiele się nauczę.:malpka:

• Lubię to! 3
  • Haha 2
  • Wow 2
  • Uwielbiam 5
  • Inwestor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Z racji tego iż próbowałem na 5mapsa spróbuję i tutaj.

Jestem opanowaną osobą, nie lubię stać w miejscu lecz się bardziej rozwijać, poświęcam swój czas co jest do tej pory najcenniejsze.

Wiesz sam że ja jestem chętny do pomocy zawsze.

Ty zawsze dajesz mi czas na opiekuna, to drzewo już dorosło do tego aby nim być.

Nie wiem czy zauważyłeś, nie chwaląc się jestem najbardziej aktywną osobą na forum jak i serwerze.

Dlaczego ja otóż jestem kulturalną i bardzo pomocną osobą mam duże doświadczenie jako administrator czy też moderator w sieci istnieję już dobre kilkanaście lat, przyszedłem z wami tutaj bo jak widać mi zależy na serwerach od ciebie bo wkładasz dużo serca w nie, niektórzy mają wysrane co właściciele robią na serwerach lecz ty jesteś inny.I nie mówię tego aby się podlizać czy coś ale taka jest prawda.

Pozdrawiam Damian :) 

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.