Czekoladowa Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 1. Zbędne. 2. Właściciel - tutaj Administrator Pomocnik opiekuna serwera? - hah nie widziałam tego nigdzie. xd zbędne. VIP - na większości sieci ma on przywilej dodawania tła profilu, dawania ujemnej reputacji, jak i sprawdzania kto kliknął plusik/like. Jak i również zmiany nazwy wyświetlania raz na 90 dni. 3. Po to jest ranga widoczna, żebyś wiedział jak wygląda nick osoby zbanowanej. (y) wszędzie jest. 4. Przy białym stylu forum beznadziejnie to wygląda. 5. Tutaj nie trzeba zmieniać.. Odpowiedz sobie sam dlaczego. :) Chociaż tak czy siak, to jedno i to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czekoladowa Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 1. Na "większości" dobrze powiedziane, sądzę iż tutaj póki co jest to zbędne. ;) 2. Po co tworzyć jakieś rangi rodem z kosmosu? "Administrator forum" wtf? Kochanie, Administrator ---> właściciel, potrafi to sam zrobić. Nawalić rang bez sensu to nie sztuka. :) Pomocnik OP serwera? wciąż na NIE. Może być w takim wypadku 2 OP. :) Ew. po radzić można się Administratorów lub VAdministratorów. 3. Tak, tak, aczkolwiek w takim razie na większości sieci rangom poniżej mod jest zablokowane wejście na profil osoby zbanowanej. :) Wystarczające. 4. Hmm.. WEBMasterem jesteś? Uwierz mi, że strasznie to wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jak dlamnie zbędne, jest dobrze tak jak jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Nie wiem dlaczego my musimy się dopasowywać do większości sieci, for. Każdy uważa że jak gdzie inndziej jest "Właściciel, VIP", to i tu musi być.... Ja oczywiście jestem na NIE co do propozycji, acz kolwiek zauważyłem już że zmiana dot. "UNBAN TEAM", została wprowadzona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 25, 2015 User Share Posted January 25, 2015 Hmm. Jestem na NIE !!! . !!! Nie wiem dlaczego my musimy się dopasowywać do większości sieci, for. Każdy uważa że jak gdzie inndziej jest "Właściciel, VIP", to i tu musi być.... Ja oczywiście jestem na NIE co do propozycji, acz kolwiek zauważyłem już że zmiana dot. "UNBAN TEAM", została wprowadzona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 25, 2015 Owner Share Posted January 25, 2015 Po co mam tworzyć właściciela skoro każdy dobrze wie, że Administrator to właściciel. Pomocnik Opiekuna serwera, Junior Opiekun Serwera a może jeszcze Prawa ręka Admina DD2, Lewa ręka Admina DD2, ruszcie trochę głową ludzie. VIP na forum? i jakie to przywileje? ranga? czy nieokreślona liczba masowych wiadomości PW? - zbędne. Podświetlenia, gwiazdki i inne bajery to zazwyczaj trafisz na sieci, która utrzymuje się na darmowym skrypcie php przemo i za tydzień, dwa pada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 25, 2015 Owner Share Posted January 25, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja odrzucona Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servers technician happy. Posted September 29, 2016 Donor Servers technician Share Posted September 29, 2016 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Ogólne → Sprawy dotyczące forum → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum → Archiwum 2015". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts