Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Nafurany Adan

Staż: server od grudnia

Wiedza na temat serwera [0/10]: 9
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 6/7 | 10

Serwer: CodMod 801

Dlaczego ty? :Tak siedzę sporo na tym servie może to świadczyć mój GThttp://www.gametracker.com/player/Nafurany%20Adan/80.72.33.50:27490/ moim zdaniem server potrzebuje od nowy i zmian. Z administracji obecen ja servie jestem ja i czasami Tomek wejdzie. Potrzeba pomocy dobrych rozwiązań bo graczy ubywa. Myślę że moje doświadczenie z innych sieci przyda się w pewności. Zachęcam do współpracy. 

Kontakt:Forum/Steam/FB/telefon

Opublikowano

Tomek popatrz na czas bo chyba ktoś liczyć nie umie :) przepraszam za wypowiadanie się w temacie swoim.Jestem osobą co nie lubi pisać post pod postem :)

Opublikowano

Man, please... Przestań przed kropką, przecinkiem dodawać spacje. Przecież to jest nie jest błąd, a wielbłąd.

Co do podania - dałbym szansę.

Opublikowano

Szczerze .. Wymagania .. Ale nie dużo Ci brakuje , dałbym szansę.

Opublikowano

Nafurany osobiście ja jestem na NIE:

- Minimum. 100 postow

- Minimum 50 H na forum

- Mało aktywny na forum

Nie, spróbuj ponownie za jakiś czas.

Opublikowano

Do spełnienia wymagań brakuje niewiele. Być może aktywność jest słaba, ale ranga zawsze mobilizuje do pracy. Jestem za daniem szansy.

PS:

Taka mała prośba.. popracuj nad pisaniem. :c W niektórych miejsach zastanawiałam się czy dobrze rozumiem treść podania.

Opublikowano

Jestem na tak. Widać, że się starasz, tak jak niektórzy ^up napisali, do spełnienia wymogów wiele nie brakuje.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Według mnie nie nadajesz się na to stanowisko. Po pierwsze nie spełniasz wszystkich wymagań, po drugie robisz błąd na błędzie - mając 18 lat powinieneś umieć poprawnie pisać po polsku.

• Właściciel
Opublikowano

Podanie odrzucone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.