Nafurany Adan Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Imię : Nafurany Adan Wiek : 18Staż: server od grudnia Wiedza na temat serwera [0/10]: 9Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 6/7 | 10 Serwer: CodMod 801 Dlaczego ty? :Tak siedzę sporo na tym servie może to świadczyć mój GThttp://www.gametracker.com/player/Nafurany%20Adan/80.72.33.50:27490/ moim zdaniem server potrzebuje od nowy i zmian. Z administracji obecen ja servie jestem ja i czasami Tomek wejdzie. Potrzeba pomocy dobrych rozwiązań bo graczy ubywa. Myślę że moje doświadczenie z innych sieci przyda się w pewności. Zachęcam do współpracy. Kontakt:Forum/Steam/FB/telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Nafurany osobiście ja jestem na NIE: - Minimum. 100 postow - Minimum 50 H na forum - Mało aktywny na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 25, 2015 User Share Posted January 25, 2015 Na NIE. Czytałeś może wymagania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Tomek popatrz na czas bo chyba ktoś liczyć nie umie :) przepraszam za wypowiadanie się w temacie swoim.Jestem osobą co nie lubi pisać post pod postem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Man, please... Przestań przed kropką, przecinkiem dodawać spacje. Przecież to jest nie jest błąd, a wielbłąd. Co do podania - dałbym szansę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Szczerze .. Wymagania .. Ale nie dużo Ci brakuje , dałbym szansę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Wymagania masz blisko. Nie ma opiekuna 801. Jestem za szansą dla Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Nafurany osobiście ja jestem na NIE: - Minimum. 100 postow - Minimum 50 H na forum - Mało aktywny na forum Nie, spróbuj ponownie za jakiś czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ja osobiście dałbym nie, ale kto się zajmie 801 ? Ma chyba najlepsze wymagania z 801. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czekoladowa Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Do spełnienia wymagań brakuje niewiele. Być może aktywność jest słaba, ale ranga zawsze mobilizuje do pracy. Jestem za daniem szansy. PS: Taka mała prośba.. popracuj nad pisaniem. :c W niektórych miejsach zastanawiałam się czy dobrze rozumiem treść podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jestem na tak. Widać, że się starasz, tak jak niektórzy ^up napisali, do spełnienia wymogów wiele nie brakuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Duże nie, bez obrazy, ale kolejne dziecko / osoba niekompetentna na tak odpowiedzialnym stanowisku.. bez jaj, nie róbmy z tej sieci pośmiewiska.. Ty nawet pisać nie umiesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Według mnie nie nadajesz się na to stanowisko. Po pierwsze nie spełniasz wszystkich wymagań, po drugie robisz błąd na błędzie - mając 18 lat powinieneś umieć poprawnie pisać po polsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 25, 2015 Owner Share Posted January 25, 2015 Podanie odrzucone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts