Jump to content
KubeN

Rangi na forum

Recommended Posts

Wychodzę z propozycją dodania dla opiekuna przy jego nicku nazwy serwera, którym się opiekuje. Widziałem to na kilku innych sieciach i faktycznie niektórym może to pomóc, zwłaszcza osobom nowym, bądź szukającym kogoś w konkretnej sprawie. Moim zdaniem mogłoby to wyglądać także znacznie estetyczniej, ale to już kwestia gustu. Tak samo można postąpić zarówno z adminami oraz właścicielami serwerów :default_happy: 

@ dem.No to właśnie chodzi tu o tych nieogarniętych.. Jak często zdarzają się odwołania, skargi itp bez wzoru, a wystarczy przecież tylko znaleźć 

• Like 4

Było obgadywane już z kimś, nie pamiętam. 

Aby zrobić tak jak mówisz trzeba zrobić tyle rang ile jest opiekunów a więc lekki bezsens. 
Informacje na temat właścicieli oraz opiekunów są podane bezpośrednio przy bannerach serwerowych przy odpowiednich działach. 

Jestem na nie.

• Like 2

Wyszedłem już z taką propozycją, ale @ Dudnes powiedział, że trzeba by zrobić osobne rangi pod to i mógłby zrobić się lekki syf.

Ale ja jestem oczywiście za ;) Takie coś uważam za potrzebne i na pewno jest jakiś sposób na to.

I owszem, łatwo jest zejść niżej i zobaczyć kto jest opiekunem/właścicielem danego serwera, ale skoro byłaby możliwość zobaczenia dokładnie tego samego w profilu, to dlaczego nie?

• I love it 1

• 4 weeks later...

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.