KubeN Posted September 26, 2019 V.I.P Share Posted September 26, 2019 Wychodzę z propozycją dodania dla opiekuna przy jego nicku nazwy serwera, którym się opiekuje. Widziałem to na kilku innych sieciach i faktycznie niektórym może to pomóc, zwłaszcza osobom nowym, bądź szukającym kogoś w konkretnej sprawie. Moim zdaniem mogłoby to wyglądać także znacznie estetyczniej, ale to już kwestia gustu. Tak samo można postąpić zarówno z adminami oraz właścicielami serwerów @ dem.No to właśnie chodzi tu o tych nieogarniętych.. Jak często zdarzają się odwołania, skargi itp bez wzoru, a wystarczy przecież tylko znaleźć 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuway Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Dobra propozycja, jestem na tak. Nic nie szkodzi aby takie coś było, a nowi użytkownicy będą wiedzieli, do kogo mogą się zgłosić. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted September 26, 2019 V.I.P Share Posted September 26, 2019 +1, jestem za 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mocarny Ptysiek. Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Było obgadywane już z kimś, nie pamiętam. Aby zrobić tak jak mówisz trzeba zrobić tyle rang ile jest opiekunów a więc lekki bezsens. Informacje na temat właścicieli oraz opiekunów są podane bezpośrednio przy bannerach serwerowych przy odpowiednich działach. Jestem na nie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 to samo co up ^^ za dużo roboty imo, i nie potrzebne, kto jest ogarnięty da rade nope 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted September 26, 2019 Administrator Share Posted September 26, 2019 Jestem za. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁYSY- Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Super pomysł, będzie lepszy porządek niż jest teraz :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted September 26, 2019 V.I.P Donor Share Posted September 26, 2019 Ja jestem na tak. Faktycznie może się to przydać :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awika. Posted September 26, 2019 V.I.P Donor Woman Share Posted September 26, 2019 Pomysł fajny, ale jestem na nie. Trzeba by wtedy było robić każdą rangę osobną, niepotrzebnie. Nicki i linki do profili właścicieli i opiekunów znajdują się pod bannerami danego serwera, więc uważam, że nie trzeba już dawać nazw serwerów do rang. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haikoo Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Pomysł nie jest zły ale jestem na nie Moim zdaniem to jest za dużo zabawy dla takiej sprawy, ogólnie też nie spotkałem się z sytuacją żeby ktoś szukał opiekuna i nie mógł znaleźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted September 26, 2019 Sponsor Share Posted September 26, 2019 Wyszedłem już z taką propozycją, ale @ Dudnes powiedział, że trzeba by zrobić osobne rangi pod to i mógłby zrobić się lekki syf. Ale ja jestem oczywiście za ;) Takie coś uważam za potrzebne i na pewno jest jakiś sposób na to. I owszem, łatwo jest zejść niżej i zobaczyć kto jest opiekunem/właścicielem danego serwera, ale skoro byłaby możliwość zobaczenia dokładnie tego samego w profilu, to dlaczego nie? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted October 23, 2019 V.I.P Share Posted October 23, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts