Guest Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 - Nick, na którym grasz : elwis1916 Lat 29- Link do Twoje GT (gametracker) :https://www.gametracker.com/player/elwis1916/145.239.20.86:27125/- Znajomość AMX (1/10) :8/10- Steam ID : STEAM_0:0:454125787- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : nigdy nie byłem karany :)- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Oczywiście Że Tak- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? Chciałbym pomóc Administracji żeby był spokój na serwerze i pilnować porządku. Byłem już adminem na tym serwerze i myślę że się przyda kolejna para oczu :) Oczywiście popieram wszystkie składki na serwer i reklamy :):) Proszę o rozpatrzenie mojej Prośby Pozytywnie. Dziękuję :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twixmax Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Na Tak +Chęci ma,stara się jak najwięcej siedzieć na serwerze. +Amx +Składka +wiek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oniczka Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Jestem za okresem próbnym +Wiek +AMXX +checi +Składka +/- GT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina.❤ Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Zdecydowanie TAK. + wiek, + doświadczenie, + znany, + chęć pomocy. Powodzenia! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natalia . Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Tak tak ! +wiek +składka +chęć do pomocy +czesto widziany na serwerze +amx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
666Apostol Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Ja bardziej na tak, choć to GT bardzo dziurawe, ale jeśli będziesz aktywny to jak najbardziej na tak +wiek +był Adminem i nie było problemów z nim +/- GT +ogarnie sprawę Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreaK.TM Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Eliws murem za Tobą hehe. Jestem na tak, bardzo fajny gracz posiadający steam z dyżym doświadczeniem i oczywiście wiek kolegi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted September 27, 2019 V.I.P Donor Share Posted September 27, 2019 Bardzo dobrze Cię wspominam, więc u mnie masz + na samym starcie. Przyjmuję, mam nadzieję, że nas nie zawiedziesz. Zgłoś się do mnie lub do @ Zawiszak?po flagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted September 27, 2019 V.I.P Donor Share Posted September 27, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts