Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Awika.

[406]. Pytanie Na Dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

W sumie to nie wiem, który jest najciekawszy ale zawsze chciałem się wybrać do Japonii, zobaczyć ich kulturę z bliska, życie, architekturę :) 

Opublikowano

Moim zdaniem Włochy.

Wiele zabytków i ciekawa historia.

Wyborne jedzenie i ciekawi ludzie.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Amsterdam, fajna kultura i sporo miejsc  do  zwiedzania 

• Lubię to! 1
  • Bywalec
Opublikowano

Stany Zjednoczone!!! Różni się od naszej Europy :default_dry: . Według mnie jest tam ciekawie, wiele starych budynków, duże wieżowce, jedzenie dwa razy większe <3, ciekawe sporty i wiele więcej. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Byłem w Grecji i jest wg. mnie najciekawsza ze względu na historyczne rzeczy znajdujące się w niej.

Opublikowano

Dla mnie bardzo ciekawa jest Anglia, byłem tam kilka razy u siostry. I śmiało mogę powiedzieć, że mógłbym tam mieszkać. Co mi się tam podoba? Może życzliwość ludzi, brak bycia cebulą i negatywnego nastawienia do drugiego człowieka. Gdyby nie te zróżnicowania kulturowe, obecność osób z wyznaniem islandzkim to mógłbym śmiało powiedzieć- kraj marzeń. :D 

Opublikowano

Moim zdaniem Korea Południowa jest ciekawym krajem, kultura, język, jedzenie, no i nie zapomnijmy o najlepszym gatunku muzyki jakim jest KPOP. (bez hejtu za ten KPOP pls XD)

Opublikowano

USA, styl "bycia" - sam wygląd wielkich miast, wielkość tych miast, technologie. Aczkolwiek z pewnością po dłuższym czasie, stałoby się to nieznośne.

Opublikowano

Putopolis - Stamtąd pochodzę i jest to bardzo piękny kraj, bogaty w przeróżne atomówki o różnych kolorach, są białe potocznie nazywane ATOMÓWKI ALBINOSY, żółte potocznie nazywane CHIŃSKA ŻÓŁTA ATOMÓWKA itd oraz każda z nich potrafi latać. 

• Haha 1
Opublikowano

Najbardziej mnie ciekawi chyba Korea Północna. W głowie maluje mi się obraz zupełnie innego życia.

A z "podobania się" to pierwsze miejsce należy do Irlandii (Tylko nie Dublin - to najbrzydsze miasto w jakim byłem), szczególnie zachodnia część, mega widoki, ludzie, krajobrazy, nikt się nie spieszy, nie spina, nie robi problemów (jedyny minus to pogoda). Białoruś też jest strasznie ciekawa, ale nie czuję się tam bezpiecznie, staram się niczego nie zostawiać nawet na sekundę. Z Rosją (obwód kaliningradzki) też mam fajne wspomnienia. Ukraina i Rosja mega mnie ciekawią z "naukowego i historycznego" punktu widzenia, bardzo mnie satysfakcjonuje, gdy znajdę coś o czym czytałem z książek nawet z 13 wieku! A te rzeczy dalej tam są. Holandię uwielbiam za wszechobecne ścieżki rowerowe, w końcu mogłem jechać przepisowo nie wku*wiając kierowców XD.

Na drugim końcu znajduje się Dania, której po prostu nie lubię. Spotkałem się tam z mega chamstwem, nic szczególnego, ludzie robią problemy "z dupy" (szczególnie w urzędach i bankach), spinają się o każdą durnotę. No chyba, że tylko ja tak trafiłem. Do tego okropny język.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.