Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznę drugi temat, bo zero odzewu od Moderatora, który zamknął mi mój poprzedni temat przed nosem. :default_smile:

Twój nick: K3IMaN aKa $hootinG

Nick admina banującego: Twixmax

Data/Mapa: de_dust2

IP/SteamID: STEAM_0:1:127534500

Serwer (mod): ODD2              

Opis sytuacji: Dlaczego nie otrzymałem żadnego ostrzeżenia w postaci kicka/upomnienia na admin chacie, tylko od razu zostałem za to zbanowany? Dlaczego traktujecie graczy jak zabawki? Jestem człowiekiem i nie jestem wszechwiedzący, za to mam mózg i potrafię go używać, jeśli otrzymałbym ostrzeżenie, to bym tego nie robił, więc pytam się ponownie - dlaczego zostałem od razu zbanowany? Liczę na to, że ban zostanie cofnięty. 

Wycinek z konsoli: "Przyśpieszanie na spadochronie"

• Uwielbiam 1
Opublikowano

@ Twixmax ty go banowałeś tak?

+czyta sie regulamin jedna osoba przy twojej obecnosci poleciala.

+ kultura twoja to zenada

• Lubię to! 1
Opublikowano
19 minut temu, clixxu. napisał:

@ TwixmaxBanowałeś, wypowiedź się. 

@ Zawiszak?twój server, więc czekam na twoją decyzję.

@ K3IMaN aKa ShootinGpomijam to, że masz MK na forum, bo twoje pierwsze konto to @ K3IMAN aKa $HOOTING. Gdzie ty tu widzisz upomnienie/perm? 

Według mnie ban słuszny, ale niech się wyżej wymienieni wypowiedzą. 

Super, ale widziałeś jaki status mu dodałem? To spójrz w takim razie. Koleś się podszywał pode mnie + możesz sobie sprawdzić dane.

A co do regulaminu, to korona komuś spadnie jak upomni o zakazie? 

//Tutaj było akurat upomnienie, czyli jest to loteria? =)

http://bany.katujemy.eu/bans/46603.html

https://prnt.sc/p9h0br

https://prnt.sc/p9h0j1

Opublikowano

Witam, 

Na wstępie przeproszę za moją wypowiedź tutaj. Ale czy nie powinno być tak że w sprawach o odbanowanie czy to ss, czy to inny ban powinii wypowiadać się tylko i wyłącznie:

-Osoba zbanowana

-UnBanTeam

-H@ Właściciel serwera czy też opiekun ów serwera.

-Ewentualnie Admin który zbanował daną osobę.

To po co tutaj wgl spamicie i piszecie, Buźka to już drugi temat o ub gdzie się wypowiadasz z tego co widziałem, nie wiem ale jak dla mnie nie powinno tak być. Po drugie po co wcześniej mnie oznaczyłeś jak o mnie nie chodziło? Zweryfikuj informacje zanim coś dodasz z moim udziałem ;)

Takie moje zdanie.

Po drugie złamał punkt regulaminu, także tutaj czysto i na temat  admin miał prawo dać bana perma, dał i tyle w temacie.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Powiem tak, robicie tylko niepotrzebne zamieszanie

zgadzam się tu z @ BreaK.TMdlatego zamykam temat żeby nie było niepotrzebnego spamu

kolejna rzecz @ K3IMaN aKa ShootinG to że nie dostałeś upomnienia to tylko i wyłącznie sprawa admina, chce to da upomnienie, nie to nie, regulamin nie nakazuje dawać upomnienia

Skontaktuje się z @ Twixmaxczy dajemy kolejną szanse czy nie i później dam werdykt.

na ten moment temat close bo spam.

• Lubię to! 3
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.