Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick, na którym grasz :  Break.TM
2. Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/Break.TM/145.239.20.86:27125/ - Ten tydzień był słaby, dużo pracy oraz problemy z komputerem.
3. Znajomość AMX (1/10) : Nie macie tutaj owej skali, więc wiem co mogę zrobić. Ale myślę że tak 5-6 według standardów. Chodź nie bawiłem się serwer z rok czasu. 
4. Ile masz lat : 27

5Steam ID STEAM_0:1:4279524

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Tyle ile dam radę, jestem facetem przed 30. Także jak każdy dorosły facet na co dzień wychowuję dzieci i chodzę do pracy. W tym tygodniu nie miałem za dużo czasu ale nadrobię to w weekend, do tego miałem problem z komputerm pisałem o tym na chatbox.
7. Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Tak, @ DoN BaToNczy też @ Twixmaxdoś ostro mnie karają na  serwerze za zwyczaj w postaci head-shot na gali ;) . Żarcik, nie byłem karany miałem raz upominkę za kulturę ale w postaci kicka.
8. Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Sprawidziłem stan mojego portfela i wnioskuję że mnie stać, dlatego też będę płacił składki.
9. Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) :  Dlaczego właśnie Ja?  To jest dobre pytanie, myślę że przyda wam się dodatkowa osoba do pomocy na serwerze, o czym świadczy szybka rekrutacja na serwerze. Jestem doświadczoną osobą, kiedyś sam posiadałem sieć, oraz na nie jednej byłem h@,j@,moderatorem itp... między innymi na cs-staraszakola.pl (sieć upadła).

Jestem czasem porywczy, ale to w niczym nie przeszkadza, potrafię współpracować z innymi osobami więc się na pewno dogadamy. Ostatnio zostałem przyłapany na karygodnym zachowaniu, wyciągłem z tego wnioski, przeprosiłem gracza, oraz administracje serwera. Każdy zaśługuję na 2 drugą szansę takie moje małe zdanie.

Wymagania spełnione.

Podanie piszę trzeci raz tym razem za zgodą @ Zawiszak?

Czekam na wypowiedzi i pozdrawiam. 

Z poważaniem Break.TM

• Lubię to! 3
Opublikowano

Fajny gość jestem u was dosyć krótko by sie rozpisywać ale sympatyczny posmiac sie mozna brak jakich kolwiek wulgaryzmow do osob na serwerze

+time [gt]

+wiek

+ogar

+amx

+składka

ja jestem na tak.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

jestem ponownie na TAK

+chec do pomocy

+ GT bardzo czesto widze cie na serwerze widac ze sie starasz

+ skladka

Powodzenia moze tym razem sie uda ❤️

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. 

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.