Zwierzeek1337 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Nick: 1337Imię: AdrianWiek: 15Staż na serwerze: Będzie koło tygodnia.Doświadczenie: 6 latZnajomość AMX [0/8]: 5/8Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, w tym na Puchatku i Bermudzie.Dlaczego Ty?: Myślę, że dodatkowy admin się przyda, tymbardziej że gram w godzinach wieczornych a właśnie w tych godzinach jest chaos na serwerze. Zdarzają się sytuacje, że dzieci nie spełniające wymagań przechodzą do ct, lub ktoś kogoś wyzywa.. Chciałbym tego uniknąć i chętnie ukarać takich graczy. Pozatym ta sieć ma potencjał, więc wolałbym dla niej coś zrobić. Posiadasz mikrofon?: TakKontakt: Steam/gg/skypeSTEAM: http://steamcommunity.com/id/zwierzuu25Akceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirysek Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Ja jestem oczywiście na TAK! :) Jesteś ogarnięty prawilny i wszystko co może być najlepsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiTo Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Jestem na tak . Posiada on wiele plusów jak : MUTACJA- Uważam to jako plus ponieważ 70% servera to 12 letnie dzieci :) DA SIĘ POŻARTOWAĆ- U większości adminów tego nie zauważyłem (by byli 'Żartownisiami") Takie są największe plusy tego ziomeczka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 24, 2015 User Share Posted January 24, 2015 Jestem na TAK. +Ogarniety. +Spoko koleś. +Steam. +Długo siedzi na serwerze. +Zbytnio ogarnia CT :D +Zajebisty. +#Swagger. +#Yolo. +#Pozdrawiam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Przymykajac oko, jestem na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jestem na tak. ogarnia na serwie jest kulturalny steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jestem na TAK. +Ogarniety. +Spoko koleś. +Steam. +Długo siedzi na serwerze. +Zbytnio ogarnia CT :D +Zajebisty. +#Swagger. +#Yolo. +#Pozdrawiam :D Również na tak, poza 3 od dołu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Oczywiście że jestem na tak! + Fajny typek, + Do pogrania, pożartowania, + Ogarnia, aktywny, Pozdrawiam i like bananas <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jestem na tak. Ogar Steam Mój 2 kochanek ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prom!se Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Tak !!! Wszystko UP ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Prom!se przeczytaj regulamin forum i zobacz co tam jest napisane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LubieSzczekać Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jestem ja również na TAK Spełnia wymagania chłopaczyna :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jestem na tak. ogarnia na serwie jest kulturalny steam Jestem na Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Jestem na TAK powody @up :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 A to ty jesteś tym kozaczkiem :) Ale dam ci mój głos, bo często na serwerze jesteś aktywny. Podanie przyjęte. Wyślij mi na PW: Nick: Hasło: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie.Ten temat został zamknięty przez Moderatora.Powód: Podanie przyjęteJeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts