Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Erwin

[400]. Pytanie Na Dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mówiąc mam wrażenie, że to zależy głównie od sytuacji w jakiej się znajdujemy, wiadomo że przy znajomych można poczuć trochę więcej luzu, ale gdy znajdujemy się w gronie osób starszych to lepiej zachować się jak na swój wiek przystało :d

• Lubię to! 1
Opublikowano

To zależy od sytuacji xD, co nie zmienia faktu, że jestem bardzo odpowiedzialną osobą.

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

To różnie w zależności od sytuacji każdy chyba ma takie napady ze przez chwile się jak dziecko zachowuje :D

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Zależy od sytuacji, najczęściej  chcę zachowywać się odpowiednio jak na swój wiek 

• Lubię to! 1
  • Bywalec
Opublikowano

Wydaje mi się, że zachowuje się odpowiednio do swojego wieku, czyli jak przeciętny nastolatek. Wiadomo, że czasem mogę zachować się jak prawdziwy dorosły, a czasem jak dziecko :D

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jestem oportunistą i często zachowuje się do każdej sytuacji inaczej. (Czasami dziecko jest mądrzejsze od dorosłych tylko że dorosły ma doświadczenie)

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Myślę, że każdy z nas zawsze będzie miał w sobie część dzieciaka.

Ja osobiście zachowuję się tak, jak uważam za słuszne, więc czasem jestem małym hultajem, a czasem poważną panią Martą.

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Zależy gdzie i kiedy :D Trzeba mieć dystans do siebie i umieć to wypoziomować :) 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.