Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kazdy juz zna sytuacje, nie bede drugi raz sie rozpisywac. Dostalem jakis czas temu, bedac jeszcze adminem bana za rzekome cheaty, nie robilem z tym nic, bo i tak konczylem z cs, lecz niedawno wrocilem i chcialem sobie pograc z ludzmi, ktorych znam. Wszedlem  na forum i wyswietlila mi sie informacja, ze nie jestem zbanowany na zadnym z serwerow cs:go, wiec chcialem wejsc na serwer na swoim glownym koncie, ale ban dalej jest. Zaczalem grac na drugim koncie, nawet nie mowilem nic o adminie ani nic. Gralem okolo tygodnia, po czym nagle ROBSON zbanował mnie za, jak on to okreslil "multikonto". Napisałem jedno odwołanie, ale oczywiscie naczelny gang adminow i najlepszy opiekun serwera Karcok, uwazali ze jak mam bana na koncie, ktore bylo na hvh na mm bez prime, to ze cheatowalem tez na mainie xD. Smieszniejsze jest to, ze dzien przed moim banem, takze ROBSON zbanowal mojego brata za "cheaty". Najwyrazniej 12 latek nie moze byc dobry w ta gre i robic 30-40k. 

Pomijajac to, jeden z adminow dostal VAC'a po moim banie na serwer, a dalej pelnie funkcje global moderatora, co jest co najmniej niesprawiedliwe. Ubiegam sie o unbana po raz drugi.

xad.png

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.