Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Erwin

[399]. Pytanie Na Dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Motywacji to jako tako nie mam do niczego. Typowo ludzkie nie? :)

Ale w jakiś sposób inspirują mnie do działania ludzie którzy coś osiągnęli zupełnie sami, którzy walczyli z chorobami czy to przegrane czy wygrane walki... No i książki.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

Motywacją, jak i inspiracją są moi bliscy, a także osiągnięcia ludzi, którzy się nie poddają i walczą, czy to z chorobą czy z dążeniem do wybranego celu.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Dążenie do Celu mnie motywuje nawet jak są przeciwności losu 

• Dzięki 1
Opublikowano

hmm  Największą motywacją dla mnie jest Bliska mi osoba z tego forum ^^ Pozdrawiam ją przy okazji :)

a inspirancją są osoby które się nie poddają mimo przeszkód np.Chorób

• Dzięki 1
  • Bywalec
Opublikowano

Do działania motywują mnie niektóre osoby z tego forum, które nie mają umiaru w kwestii alkoholowej i tak patrząc na nich nie chce tak skończyć i biorę się do działania :cryingg:

• Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Najbardziej motywuje mnie ryzyko w przeciwnym zdarzeniu, do obranego celu. Jeśli wiem, że gdy czegoś nie zrobię, mogę to stracić to zdecydowanie bardziej mnie to motywuje, niż coś, co nie jest niczego warte. A jeśli chodzi o inspirację, to są nią ludzie, którzy dążą właśnie obraną przez siebie ścieżką.

• Dzięki 1
Opublikowano
7 godzin temu, Nati napisał:

Bliskie mi osoby :serduszko:

+1.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Zakładam sobie cel i dążę do niego. Gdy już go osiągnę zakładam nowy i tak mam nadzieję robić całe życie.

Opublikowano

motywacja? pieniadze

inspiracja? jestem uparty, wiec jak mi na czyms zalezy to raczej nie odpuszcze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.