Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 

🆉🅴🅼🅿🅸🅾🆇 | Zempiox arrowDn9x5.gif

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: WisienkaXD Katujemy.eu
Opis sytuacji: Gdy grałem na serverzy SURF+RPG, a dokładniej ok. godziny 16:50 gdy były ostatnie rundy mapy rzuciłem przypadkowego granata na bz i kogoś obiłem. Gdy on żądał 100 monet miałem gaga i mute nie wiedziałem jak je dać to pisałem na U@ , dopiero mi powiedział na koniec mapy. Na ostatnie 3 sekundy mapy dałem mu monety, które 3 minuty wczesniej wygrałem. Po oddaniu mu monet zmienila sie mapa. Ja pisałem na U@ lecz pan wisienka za przeproszeniem miał w to wylane i dał mi bana.

SteamID gracza: STEAM_1:0:508052273 (chb to on)
Data i czas zdarzenia: 15.09.2019 ok. 15:50 (mapa japan)
Dowód (ss/demko) Jak będzie demko to zedytuje post lub dokleje w komentarzach. 

Opublikowano (edytowane)

Myśle że zasłużyłes ponieważ nie raz już grasz na tym serwerze i nie wierze ci że cytuje "nie wiedziałem jak je dać"  i nie raz już dawałeś komuś monety ja myśle że skarga powinna być odrzucona ale czekam na wypowiedz innych Adminów

Surf+rpg.gif

Edytowane przez Nilor
Opublikowano

Brak zainteresowania ze strony osoby składającej skargę, wciąż nie mamy dowodu w postaci demka itp., odrzucam i zamykam temat.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.