Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Cześć,

istnieje jakiś powerbank którym mogę naładować zegarek?

Jest spora część powerbanków z funkcją bezprzewodowego ładowania, ale nie mam pojęcia, czy są w stanie naładować zegarek.

• Lubię to! 1
Opublikowano

karolku, niestety, standardowego zegarka analogowe nie naładujesz w żaden sposób, co najwyżej możesz w zaprzyjaźnionym kiosku, gdzie kupujesz gumki, kupić nową baterię.

podaj model zegarka xd

@ Ry!kobieto, piwo przynieś. XD

• Dzięki 1
  • Haha 2
Opublikowano

Tak ciężko użyć wujka google? https://www.mytrendyphone.dk/shop/samsung-gear-sport-4smarts-traadloes-oplader-231065p.html?gclid=CjwKCAjwwvfrBRBIEiwA2nFiPQO07vrRTynqBh95SSKBMRBRGamxbFiGHWC9408TGFFg5L1UMIUPkhoC1r4QAvD_BwE&tagcl=1&refHost=https%3A%2F%2Fwww.google.dk%2F Nie wiem jak tam masz w swoich szwabskich rejonach, ale jezeli Ci zalezy to mozemy sie dogadac i Ci z DK wyśle do DE. Jeżeli cena w DK jest mniejsza ^^ 

• Legenda
Opublikowano

@ Ry! FacePalm, chodziło mi bardziej o powerbanka..... Powerbanka, a nie ładowarkę do zegarka. Powerbanka z funkcją ładowania, zarówno telefonu jak i zegarka bezprzewodowego.

Opublikowano

@ Karcok mozesz sobie odlaczyc kaplice i podlaczyc do zwyklego powerbanku poprzez USB i miniUSB xD Nie osłabiaj mnie 

• Legenda
Opublikowano

Nie chce nosić 3x różnych urzadzeń. Tak jak piszę, pytam się was po prostu, czy istnieje takowy powerbank, który po prostu potrafi ładować zarówno telefon jak i zegarek. Nie potrafię czegoś takiego znaleźć. Widziałem 3000x zwykłch powerbanków, widziałem 30x powerbanków z funkcją bez przewodowego ładowania, ale nadal nie wiem czy np. takim powerbankiem, mogę sobie naładować zegarek, wapię, ale wolałem spytać.

Opublikowano

To szukaj dalej jezeli chcesz wydawac hajs za cos co mozna zastapic ^_^ ciumki buzki loffki 

Opublikowano
22 minuty temu, Karcok napisał:

@ KubeN Wszystko pięknie ładnie, tylko czy ja tym naładuję konkretnie ten model zegarka? Wydaję mi się, że tak, ale wolę być pewny.

nie

#edit chociaz czek poszukaj tu 

https://www.ceneo.pl/76829951#tab=spec

bo masz tam takie info

Skorzystaj z wygody bezprzewodowego ładowania w każdej sytuacji. Nowy powerbank o pojemności 10 000 mAh pozwala bezprzewodowo ładować Galaxy S10e, S10, S10+ czy Galaxy Watch Active oraz inne smartfony z funkcją ładowania bezprzewodowego, więc nie musisz nosić ze sobą kabla i ładowarki*.

* Ograniczony do smartfonów Samsung lub innych marek z bezprzewodowym ładowaniem w standardzie WPC Qi, takich jak Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch i Galaxy Buds.

• Dzięki 1
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.