Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Nick z Serwera - Meow. 
2.Imię - Michał 
3.Wiek - 25
4.Staż na serwerze - https://www.gametracker.com/player/Meow./145.239.237.170:27015/
5.Doświadczenie w adminowaniu :  +- 6 miesięcy
6.:Znajomość Sourcemoda (0/10): 8/10

7.Czy byłeś już adminem?: Tak, na mirage na tej sieci serwerów  I niegdyś na he******* ( zakryte ze względu na reklamę )

8.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Przeważnie godziny poranne, ale zdarzać się będzie też popołudniu. Około hmm 5 godzin? Czasem więcej. Zależnie od chęci i samopoczucia. 
9.Dlaczego Ty? -  Jedynie co mogę napisać to to, że mogę  nim zostać i nie mogę argumentować tego że to akurat właśnie mnie musicie wybrać. Składam takie podanie gdyż atmosfera na serwerze jest wyjątkowa i znajduje się tam wiele fajnych osób. Po paru przejściach w moim życiu stwierdziłem że to najwyższa pora żeby takie podanie złożyć, a nóż się uda. Parę słów o mnie? Michał jak już pewnie wiecie. Nowy lepszy człowiek bez używek które kiedyś były czymś obowiązkowym. Przygotowujący się do pół-maratonu.  Moim głównym atutem zapewne będą godziny w jakich przesiaduje, gdzie reszty administracji nie ma z powodów oczywistych i serwer rządzi się wtedy swoimi prawami gdzie garstka osób udolnie niszczy rozgrywkę innym 
10.Posiadasz mikrofon?:  Tak

12.Kontakt - Steam ( https://steamcommunity.com/profiles/76561198024353717/ ) / Forum  zapraszam 

13.SID - STEAM_1:1:32043994

14.Konto Prime -  Tak
15.Akceptujesz Regulamin admina: Tak

16.Akceptujesz regulamin serwera:  Tak

Godzinki w tydzien / dwa to może jakieś 13 godzin, a nie 32 godzinki @ Fannoth @ cloudn . a na tej arence gram już od bardzo dawna. Jak pokazuje GT pierwszy raz zawitalem tam 6 maja

• Lubię to! 4
  • Wow 1
Opublikowano

jestem na TAK:

+wiek

+doświadczenie

+godziny dyspozycyjności

+czas który może poświęcić

+bezkonfliktowy

+jak coś się dzieje na serwie od razu pisze

:oczko:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na Tak

Utalentowany gracz o wysokiej kulturze inteligencji z poczuciem humoru . Po przegranych z nim godzinach wiem że idealnie sie nadaje :)

+wiek

+doświadczenie

+godziny dyspozycyjności

+czas który może poświęcić

+bezkonfliktowy

• Uwielbiam 1
Opublikowano

- wiek ++

- doświadczenie

- na serwerze spędza dużo czasu

- kultura ład i porządek, które wprowadza nie posiadając funkcji admina

- TYLKO BRAĆ !

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Brać póki ciepły xD

A tak poważnie...

+ Wiek 

+ Doświadczenie

+ Kultura

+ Aktywność 

Podałbym jakiś minus ale ni ma :p 

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Okej, podsumowując.

Jestem na lekkie tak.

+wiek,

+doświadczenie,

+kulturka,

-godziny masz tak naprawdę w tydzień/dwa, co będzie potem?

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Na tak:

+ wiek

+ doświadczenie 

+ SM

+ fajne podanie, rozpiska (inna, niż u wszystkich - to mi się podoba :default_biggrin:)

+ prime

Jedynym małym minusikiem jest to, że grasz od niepełnych 2 tygodni :/ Tak jak napisał @ Fannoth, nikt nie ma pewności, że Ci się nie znudzi nagle, ale myślę, że można dać szansę.

Powodzonka, z fartem!

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem neutralny w tej sytuacji

+ wiek

+ Doświadczenie 

+ SM

+\-GT nie całe 2 tygodnie 

- Osobiście Cię nie kojarzę, może raz widziałem osobę o podobnym nicku

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Kojarzę gracza i myślę, że może delikatniej reagować w niektórych sytuacjach, więcej opanowania proszę. 

W końcu można to napisać czyli prawdziwy + za wiek. + doświadczenie bo kolega deklaruje się, że takowe posiada, a więc tacy kandydaci są w cenie. + poczucie humoru, lubi pożartować  i mam nadzieję, że nie zje kija ;) 

+dorze działający  mikrofon oraz niski ton głosu -GT jesteś dośyć świeży na serwie, nie każdy Cię zna, aczkolwiek ja również dostałem admina po krótkim  stażu i  nie było sprzeciwu wśród graczy.

Jestem na TAK.

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.