Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zorganizować konkurs na dd2.

Jak by to miało wyglądać? Otóż trwałby równy tydzień zaczynając w niedzielę o godzinie 12:00 i zakończył by się równy tydzień później o tej samej godzinie.

Polegał by na zareklamowaniu i ściągnięciu przynajmniej 2 graczy którzy by się utrzymali przez tydzień, oraz napisali by 5 sensownych postów. Po czym także dana osoba musi być widywana na serwerze, a to idzie sprawdzić w gametracker. Nie może być już graczem naszej sieci oraz serwera. Do wygrania dla 3 osób S.Vip.

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Mi się osobiście pomysł podoba. Zawsze to jakaś reklama serwera i forum :default_happy:

Poczekam jeszcze na opinie innych graczy, co o tym myślą, bo dużo zależy od Was. 

• Lubię to! 2
Opublikowano
4 minuty temu, Gosia ?! napisał:

Mi się osobiście pomysł podoba. Zawsze to jakaś reklama serwera i forum :default_happy:

Poczekam jeszcze na opinie innych graczy, co o tym myślą, bo dużo zależy od Was. 

By serwer na tym nie tracił, a zyskał ja zasponsoruje VIP's

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

W sumie to można spróbować , aczkolwiek myślę , że będzie to ciężkie do wykonania bo o ile na serwer mógłbym kogoś ściągnąć to na forum już trochę gorzej (nie , że z forum jest coś nie tak , ale nikogo nie zmusisz do założenia konta bo Ty chcesz nagrodę...)

Kolejna kwestia to załóżmy , że uda się to 5/6 graczom to co wtedy? Dostanie tylko 3?

• Lubię to! 3
Opublikowano

To takie minięcie się z celem, co Ci to da że x osób zaprosi po 2 osoby, pograją przez ten tydzień, osoby dostaną svipy i goście pójdą w swoją stronę. No da to tyle, że przez tydzień będzie mało widoczna "zmiana" w graczach, no bo na ten tydzień dojdzie te x osób, cnie xd A potem znów to samo, więc idk jaki to ma sens.

Ja bym tu widział jakiś inny konkurs, serwer nie stoi źle, przychodzą i nowi gracze z reklamy czy coś i są też stali, więc lepiej rozkminić jakiś lepszy konkurs, by tych z reklamy zatrzymać? I żeby stałym graczom serwer się nie znudził i nie przeszli gdzieś indziej. Jak na razie jest jedynie konkurs top3? I to w sumie tyle. Trzeba wymyślić coś co zachęci graczy do udziały, a przy tym przecież mogą zawitać na forum, by wziąć udział, może ktoś zostanie, może nie.

I jak już jest temat jakiś konkursów, to może coś dla adminów? Coś na zasadzie - jeden admin z największą aktywnością dostaje free przedłużenie svipa? Czy coś, nw czy to jest, czy nie... Ale no

5

• Lubię to! 3
Opublikowano
1 godzinę temu, shokuŚ napisał:

To takie minięcie się z celem, co Ci to da że x osób zaprosi po 2 osoby, pograją przez ten tydzień, osoby dostaną svipy i goście pójdą w swoją stronę. No da to tyle, że przez tydzień będzie mało widoczna "zmiana" w graczach, no bo na ten tydzień dojdzie te x osób, cnie xd A potem znów to samo, więc idk jaki to ma sens.

Ja bym tu widział jakiś inny konkurs, serwer nie stoi źle, przychodzą i nowi gracze z reklamy czy coś i są też stali, więc lepiej rozkminić jakiś lepszy konkurs, by tych z reklamy zatrzymać? I żeby stałym graczom serwer się nie znudził i nie przeszli gdzieś indziej. Jak na razie jest jedynie konkurs top3? I to w sumie tyle. Trzeba wymyślić coś co zachęci graczy do udziały, a przy tym przecież mogą zawitać na forum, by wziąć udział, może ktoś zostanie, może nie.

I jak już jest temat jakiś konkursów, to może coś dla adminów? Coś na zasadzie - jeden admin z największą aktywnością dostaje free przedłużenie svipa? Czy coś, nw czy to jest, czy nie... Ale no

5

Dobrze to napisałeś, więc trzeba by coś innego wymyślić.

A może, kto wymyśli fajną rymowankę dla sieci? +Zaprosi chodź jedną osobę na serwer do wspólnej zabawy? 
Albo top 3HS? i Top3 najlepszych graczy serwera?

• Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

Z tego co pamiętam to kiedyś był konkurs na najlepsze gt, może w tą stronę znowu pojsc, a jak nie to może za najlepsze staty w tygodniu/miesiącu w jednej rundzie (wiem, że to dla początkujących graczy może być trudne, więc może nie przejść) i wrzucać screeny ze swoimi statami? 

• Lubię to! 1
Opublikowano

No ej HS no proszę wymyślcie nagrodę za najczęstsze używanie rs chociaż mam szansę w tym 😂 

A tak na serio mam kilka pomysłów sprawdzały się na moich poprzednich sieciach :

Losowanie Lotto / Pijacka ruletka - typujemy liczby losowanie raz w tygodniu lub 2. 

Szybki strzał  - administracja ustala kogo i z czego trzeba zabić HS można ustalić dzien itp. 

Polowanie - to takie dla zabawy zleca się zabicie kogoś z mapy teamy mogą podpowiada gdzie ta osoba jest tu zawsze była kosa do wybicia tej osobie. ( najczęściej wykonywana na mnie polowanie na czarownice) 😂

Płeć piękna i faceci- można ustawić teamy do gry (bardziej dla zabawy)

Najbardziej zgrane teamy - min 4 osoby muszą się jakoś ustawić na mapce (u nas jest przenikanie więc wieże nie wypala) ale fajne i kreatywne skriny były by nagradzane, a gdyby tak 2 teamy się zmieszaly do foty to bylo by jeszcze lepiej. 

Jakieś konkursy fotograficzne może by wypaliły (chociaż mało osób się w takich udziela) 

Dobrze by było coś na wesoło u nas zorganizować. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Psycholka wierzyłem że coś ciekawego nawymyślasz ;) 

To co trzeba tylko teraz zaklepać co i jak zorganizować, następnie wziąć się do pracy.

Opublikowano

Jako iż temat można powiedzieć że umarł, więc postanowiłem odświeżyć. 

Kto pomoże zorganizować coś fajnego dla DD2 ? Dla graczy jak i forumowiczów? Jakieś jeszcze ciekawe propozycje.

Ewentualnie wprowadził bym lotto w życie, z możliwością wygranych na wszystkich serwerach, oczywiście za porozumieniem właścicieli serwerów.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Najprawdopodobniej jutro stworzę konkurs 'zabić admina z kosy'. Myślę, że będzie to dobrym urozmaiceniem. Więcej informacji otrzymacie w temacie. 

@ BreaK.TMjeśli chcesz również przyczynić się do konkursu, tak jak podałeś inicjatywę wyżej, to zgłoś się do mnie z rana na priv steam.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.