Sebu3 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Imię : SebastianWiek : Jutro 18 latStaż na forum : 1 miesiąc -3 tygodnieIle dziennie możesz poświęcić czasu na forum : 5h? :)Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : Ciągle dopracowuję.Dlaczego ty? : Jestem aktywny na forum, często będę przeglądał dział ,,AMXBan's" sprawdzał ss'y oraz demka. Ostatnio dużo przeglądam forum. Wkręciłem się w sieć serwerów. :)Znajomość AmxBans [0/10] : 8 Znajomość IPB [0/10] : 7 Jeżeli będzie taka konieczność zrezygnuję z redaktora, aby być w UB team. Do clinica, co ma redaktor do ub team? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Jestem na NIE - Jako redaktor wstawiasz artykuły nikomu nie potrzebne - Słabo cie znamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 jestem na tak wiek staż na forum spełnia wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Jestem na TAK, Tylko strasznie marudzisz, a tak to spełniasz wymagania wiek i myślę że można dać ci szansę na tej posadzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Jestem na Nie denerwujące są te Twoje artykuły na serwerze, piszesz o niczym.Nie widzę Cię w tej roli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Jestem na NIE - Jako redaktor wstawiasz artykuły nikomu nie potrzebne - Słabo cie znamy Co ma piernik do wiatraka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 jeżeli chce i zależy mu to czemu nie? drugiego takiego nie znajdziecie ;) jestem natural Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 24, 2015 Owner Share Posted January 24, 2015 Widzę, że się starasz, we wszystko się angażujesz tylko niektórzy odbierają to inaczej. Myślę, że można dać Ci szansę i tego nie zmarnujesz. Podanie przyjęte. Wyślij mi na PW: login: hasło: e-mail: W celu założenia konta AmxBans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 24, 2015 Owner Share Posted January 24, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts