Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ohoho widze jak sie okazuje ze cele mapy nawet nie sa obowiazkowe czyli admin bez podstawnie wszystkich kickowal lub banowal no to teraz sie narobilo...

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mamy tu kolejną akcje typu "zły admin".

1.Gibek zarówno na serwerze jak i forum nie pokazujesz tego że potrafisz być osobą spokojną i kulturalną.Pisałeś że nie będziesz reagował na tego gracza,a kilka postów wcześniej ponownie przeklinałeś.Co do kampienia gracz nk. ma racje.Skoro banujemy graczy za kampienie,to adminów mamy traktować inaczej?Gibek ponownie pokazujesz że nie jesteś zbyt odpowiedzialny na rangę admina.I tak jak napisałem w innym temacie,również wątpię w twój wiek.Zamiast być przykładem do naśladowaniem zachowujesz się jak zbuntowana nastolatka.

A co do ciebie Ojciec,sam banowałeś za cele mapy.

Opublikowano

Mamy tu kolejną akcje typu "zły admin".

1.Gibek zarówno na serwerze jak i forum nie pokazujesz tego że potrafisz być osobą spokojną i kulturalną.Pisałeś że nie będziesz reagował na tego gracza,a kilka postów wcześniej ponownie przeklinałeś.Co do kampienia gracz nk. ma racje.Skoro banujemy graczy za kampienie,to adminów mamy traktować inaczej?Gibek ponownie pokazujesz że nie jesteś zbyt odpowiedzialny na rangę admina.I tak jak napisałem w innym temacie,również wątpię w twój wiek.Zamiast być przykładem do naśladowaniem zachowujesz się jak zbuntowana nastolatka.

A co do ciebie Ojciec,sam banowałeś za cele mapy.

Owszem mój drogi banowałem, lecz wcześniej upominałem oraz kickowałem danego delikwenta. Ponieważ każda osoba z dłuższym stażem na DD2, pamięta że regulamin był zmieniany wielokrotnie. Wcześniej pomimo tego że only dd2 było na wzór ffa to cele mapy były obowiązkowe. 

Opublikowano

Po co sie tu taki spam robi? Regulamin to regulamin nie naginasz go. Jezeli admin upomina i potem banuje to godna podstawa. Jezeli co chodzi do kampie to admin ma byc wzorem,przykladem. Nk bez obrazy ale do kazdego masz jakies ale. Twoje posty to placz kazdy post taki sam jak kolejny i nastepny. Server to ludzie daj sie zrozumiec.

• Właściciel
Opublikowano

Admin został zdegradowany, po rozpatrzeniu raportu miesięcznego z serwera.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: `

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.