nk. Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Nick oskarżyciela: NK Nick oskarżonego: GIBEK * IP lub SID oskarżonego: - Przebieg sytuacji: admin notorycznie kampi z awp nie wykonujac celow mapy a innych karze za to samo przewinienie Dowody: link do demka ; http://www.speedyshare.com/T3xwG/gibek-demo.rar 4.48 minuta - admin kampi w piachu nie wykonuje celi 8.30 minuta - admin kampi na zielonych paka leży 10.10 minuta - admin kampi w piachu paka się sama podłoży 15.45 minuta - admin kampi w trupie paka sobie leży 20.20 minuta - admin kampi w trupie paka sama się podłoży 21.30 minuta - admin kampi w trupie paka sama się podłoży link do demka ; http://www.speedyshare.com/T3xKG/gibekk-demo.rar 4.40 minuta - admin kampi z awp w piachu ma cele w dupie (to chyba najlepsza akcja i dowód że koleś się do tego nie nadaje) 5.45 minuta - admin kampi na środku i ma w dupie cele mapy ważniejsze są fragi 8.25 minuta - admin kampi w piachu i ma w dupie cele mapy ważniejsze są fragi 10.10 minuta - admin kampi w piachu i ma w dupie cele mapy ważniejsze są fragi 13.37 minuta - paka leży a admin za fragami na długiej co tam cele 15.00 minuta - admin został sam zamiast do paki to oczywiście fragi a gdzie na długiej oczywiście Dziękuję wszystkim za uwagę po tym co przedstawiłem owy admin pożegna się ze swoją funkcją bo nie sprawuje jej rzetelnie w innym wypadku musiałby sobie dać co runde kicka jak dawał innym za wykonywanie celów mapy hehehe Dla Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Tak bany za kampienie rozdaje z rekawa, jak ktos by go zabil z kampy to chyba perma by dostal, a on nic nie robi tylko kampi i kampi jakby hostow na duscie pilnowal...Jest w TT ma wykonywac cele tym bardziej ze ma dawac przyklad innym... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Jakby ktoś go zabił to dostał by perma? Co to za obrażanie admina tak samo nk, to forum a nie czaty prywatne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Nk ciągle ci nic nie pasuje i płaczesz ,co mam zrobic jak was z 8 a ja sam ? nie zawsze zdarzy się po pake,a po drugie na respie nie kampie w przeciwieństwie do niektórych,nk dorośnij,wjezdzasz na mnie,jakby ci rodzinę zabił ,się ciesz że cierpliwy i tak dla ciebie byłem ! nie podoba ci się to sobie znajdź inny serwer a nie robisz zamieszania na serwerze ! już 3 raz skarge na mnie piszesz niepotrzebnie ,raz ześ oskarżył mnie że cie wywaliłem a to blondass był i nawet nie przeprosiłeś,chamskie twoje zachowanie ale ja się tobą nie przejmuje nk :) dobrze grasz a masz w głowie masz nieszczeście ;)i stwierdzam fakt że jestem dobrym adminem dla was,potrzebujecie pomocy i wam pomagam żebyście pograli.Jako admin only nie mam sobie nic do zarzucenia ,zero skarg na mnie przez innych a nk już 3 na mnie pisze ;D ,typek na mnie ciągle cięty więc Administratorzy zwróćcie uwage na to :)tyle w temacie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 a i popłakał się bo go zabiłem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 @ clinic nie widzę cie w ogóle na serwerze a na mnie wjezdzasz?? weź się nie wypowiadaj bo botem jesteś i na każdej wypowiedzi jest przeciwko każdemu,zauważcie to medatorzy ,zobaczcie kiedy grał ;D masakra nie wiesz clinic to się nie wtrącaj bo głupoty takie piszesz że tylko człowieka denerwujesz !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEDS DEAD BABY Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Clinic, ale co Ty piszesz? Od około dwóch tygodni gram bardzo często na DD2, a Ciebie nie widziałem na serwerze ani razu, więc nie wiem skąd Ty to bierzesz. Nk, dlaczego uważasz, że Gibek nie jest rzetelny w sprawowaniu się jako admin? Robi właśnie bardzo dużo, jeszcze nie miałem sytuacji, żebym do niego nie napisał i by olał moją sprawę. Co do tego, że kampi, to jest bardzo mały ułamek złego w stosunku do tego ile dobrego robi na serwerze. Jak dla mnie Gibek powinien dalej sprawować swoją funkcję, bo jest w tym na prawdę dobry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Nk ciągle ci nic nie pasuje i płaczesz ,co mam zrobic jak was z 8 a ja sam ? nie zawsze zdarzy się po pake,a po drugie na respie nie kampie w przeciwieństwie do niektórych,nk dorośnij,wjezdzasz na mnie,jakby ci rodzinę zabił ,się ciesz że cierpliwy i tak dla ciebie byłem ! nie podoba ci się to sobie znajdź inny serwer a nie robisz zamieszania na serwerze ! już 3 raz skarge na mnie piszesz niepotrzebnie ,raz ześ oskarżył mnie że cie wywaliłem a to blondass był i nawet nie przeprosiłeś,chamskie twoje zachowanie ale ja się tobą nie przejmuje nk :) dobrze grasz a masz w głowie masz nieszczeście ;)i stwierdzam fakt że jestem dobrym adminem dla was,potrzebujecie pomocy i wam pomagam żebyście pograli.Jako admin only nie mam sobie nic do zarzucenia ,zero skarg na mnie przez innych a nk już 3 na mnie pisze ;D ,typek na mnie ciągle cięty więc Administratorzy zwróćcie uwage na to :)tyle w temacie :) Szczerze jesteś Najlepszym adminem wraz z Pingwinem to trzeba sobie jasno powiedzieć a NK pisze bzdurne skargi ojeju popłacze się. A sam nie raz nie wypełnia celów mapy. Ja sam ich nie spełniam gdy zostaje sam na 7-8 graczy i mam awp + deagla a do wybuchu paki jest 20 sekund a ja mam iść z A na B wolę zachowac broń. Co do NK nie wiem czy masz do gibka ból tyłka czy moze macie jakieś inne porachunki ale jako admin bardzo dobrze wykonuje swoje obowiązki. A ty piszesz skargi jak byś miał 12 lat zastanów się na przyszłość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 24, 2015 User Share Posted January 24, 2015 Nie grywam na serwerze, ależ zapytam się Clinica coś . Sprawdziłem właśnie bany Admina Gibka, zauważyłem, że on dał z pare banów za nie wykonywanie celi, a ty wyskakujesz z Tekstem, że bany rozdaje z rekawa ? Nie wiesz o co biega, to zamknij się .. Chłopie .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk. Posted January 24, 2015 Author Share Posted January 24, 2015 Widze broni kazdy botka bo sie przyjaznia ok mozecie se laski robic mam to w dupie gowno gracie na tej mapie ja gram dzienne po w huj godzin kurwa to jest admin ktory daje przyklad innym do huja sam kampi co runde jak w demku powyzej a wy go bronicie i ze wszystko okej huj w taki serwer sami sie oklamujecie typ perfidnie leci na fragi gra tylko awp nie wykonuje celi a za nie banuje i to waszym zdaniem jest okej fajnie pozdro niech da komus kicka za cele czy bana to ma ode mnie na starcie co dzien nowy post o skardze bo nie wiem dla czego po ogladnieciu demka ktos ma jeszcze watpliwosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 24, 2015 User Share Posted January 24, 2015 Kolego, zachowaj Kulture dobrze ? Bo nie piszesz do kolegi tylko do osoby obcej :) Ja myśle, żeby dać Gibkow'i ostrzeżenie, ponieważ. Admin ma dawać Przykład Graczom, czyli jeżeli on daje taki przykład graczom, no to ja serdecznie pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiTo Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Dokładnie kultura :E Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk. Posted January 24, 2015 Author Share Posted January 24, 2015 Ostrzezenie hehehe smiech na sali ale ok jesli dla was cala ta siec to posmiewisko i sobie jaja robicie to okej dajcie ostrzezenie bo kto gra na dd2 a nie jest w realu znajomym tego dzieciaka ktory mianuje sie adminem stanie za mna i potwierdzi co widac na dwoch demach nie se gra niech se kampi na fragi niech ma cele w dupie ale nie moze byc w tym przypadku adminem ktory na dodatek kara za to innych a sam olewa dobranoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ostrzezenie hehehe smiech na sali ale ok jesli dla was cala ta siec to posmiewisko i sobie jaja robicie to okej dajcie ostrzezenie bo kto gra na dd2 a nie jest w realu znajomym tego dzieciaka ktory mianuje sie adminem stanie za mna i potwierdzi co widac na dwoch demach nie se gra niech se kampi na fragi niech ma cele w dupie ale nie moze byc w tym przypadku adminem ktory na dodatek kara za to innych a sam olewa dobranoc Twoja kultura jest poniżej krytyki. Zachowujesz się karygodnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk. Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 ''Twoja kultura jest poniżej krytyki. Zachowujesz się karygodnie.'' twoje nabijanie postow bez podstawnie za darmo nic nie wnoszac do tematu jest jeszcze nizej niz ponizej mojej krytyki idz do spania juz pisalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Nk weź zluzuj majty,wjeżdżasz na nasz serwer,robisz zamieszanie w ogól ludzi i wszystkich robisz przeciwko mnie,wyzywasz,ja i tak cię olewałem,bo takto bym musiał cię co chwile banować za kulture i za to jak się odnosisz do ludzi i do mnie,jak cię blondas wyrzucił za podanie,to na mój temat 2 oskarżenia bezpodstawnie,zgaszałeś mi na U@ sprawdzałem i nie miałem cie w dupie,a i tak czegoś sie czepiałeś,powinieneś zostać krytykiem,a wiesz czemu? bo krytycy zawsze są na Nie ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk. Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Ile masz lat gibonku tak na marginesie bo wciaz tylko placzesz i kolejny spam post nic zwiazanego z tematem rozpisane dwa demka masz pieknie czego jeszcze chcesz wiec rola admina nie dla cb i koniec a jesli chcesz kampic z awp na fragi tak jak to robisz notorycznie bo z inna bronia nie grasz to niestety ale bez admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Nk ty natomiast nie spamujesz?:D haha 3 wiadomości ale dobra ;D prowokujesz mnie ale się nie dam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk. Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Do czego prowokuje jaki dzieciak czego nie rozumiesz w moim pytaniu bo odpowiedzi dalej nie ma pomoc ci napisz czego nie zrozumiales ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Zamknijcie ten temat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Do czego prowokuje jaki dzieciak czego nie rozumiesz w moim pytaniu bo odpowiedzi dalej nie ma pomoc ci napisz czego nie zrozumiales ? Kolego ochłoń trochę, bo zaraz kilka warnów dostaniesz. Forum nie jest od tego abyś tu obrażał kogoś. Nie chce mi się pobierać tych demek i ogląąć. Każdy gracz ma "czas" na wykonanie celów mapy. Ale jeżeli takich sytuacji jest dużo że runda się kończy a paka nie została podłożona to Gibek chyba musi jakieś ostrzeżenie dostać. Nie oglądałem demka, ale może ktoś się wypowie kto oglądał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Kolego ochłoń trochę, bo zaraz kilka warnów dostaniesz. Forum nie jest od tego abyś tu obrażał kogoś. Nie chce mi się pobierać tych demek i ogląąć. Każdy gracz ma "czas" na wykonanie celów mapy. Ale jeżeli takich sytuacji jest dużo że runda się kończy a paka nie została podłożona to Gibek chyba musi jakieś ostrzeżenie dostać. Nie oglądałem demka, ale może ktoś się wypowie kto oglądał. Oglądałem demka i tak jest kilka akcji takich w których wykonywanie celi to nie ma sensu. Ale zdarzyła się takze akcja gdzie gibek nie wykonał celów mapki ale to każdemu si ę zdarza więc myślę ze powinno obejśćsię bez jakiś ciężkich decyzji byc moze lekkie upomnienie i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk. Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Ok jesli ten temat traktujecie jak robienie sobie ze mnie jaj to spoko bo wydaje sie to dziwne skoro admin wywala za cele a sam ich nie wykonuje to jezeli juz nie wykonuje to niech nie wywala innych niech sie zdecyduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 A czy ja cię kurna wywaliłem za cele? pomyśl czubku ? napierdalasz na mnie bo was 8 a ja sam i co mam iść po pake jak ją pilnujecie w tylu i mam 30 sek? na respie nie stałem wiec się odp..ol ! a wywalam za stanie na respie a nie za niewykonywanie celów chyba że ktoś naprawde się opierdziela i ni chuja nie ruszy dupy tylko się chowa ! Im więcej pisze tym się bardziej denerwuje,dlatego dla mnie to już koniec kropka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 http://katujemy.eu/index.php?/topic/46-regulamin-serwera-only-dd2/ 2. Na serwerze panują zasady FFA lecz staramy się wykonywać cele mapy. Jest to równoznaczne z tym, że cele mapy nie są obowiązkowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts