Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
noiz

DoGry.pl - Fake czy nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ;)

Zapewne wielu z was słyszało o takich serwisach, gdzie do zdobycia mamy gry bądź jakieś 'premium' do nich.

Jednym z takich serwisów jest do dogry.pl. Oferuje on nam m.in. RP do Leauge of Legends, SM do Metin2, Konto Premium w Tibii 

i wiele innych walut premium w przeróżnych grach. Ale jak je zdobyć? Zaraz wam to opisze, tylko bądźcie pewni, że ten serwis to żaden fake.

1. Oczywiście musimy założyć konto.

Rejestrując się z tego linku <KLIK> dostaniesz darmowe 20pkt oraz pomożesz mi w szybszym zdobyciu pkt.

2. Polecam zweryfikować swój numer telefonu.

Zdobądź pkt -> Zweryfikuj swój telefon.(5-ta opcja od dołu)

Za tą czynność dostaniemy dodatkowe 35pkt, a w przyszłości na ten numer będziemy dostawali nasze kody do gier.

3. Teraz naszym zadaniem jest robienie kont w grach.

Ogólnym założeniem jest, że mamy wykonywać zadania w danych grach po czym do 48h dostaniem punkty na serwisie DoGry. Jednak tak nie jest (co łatwiej dla nas - użytkowników), gdyż wystarczy zrobić konto i do 48h odstaniemy punkty. Nie działa tak w każdych grach, tak średnio mi na 5 reflinków dziennie zaliczało 3. (Nie robiąc zadań)

4. Gdy uzbieramy daną ilość pkt możemy je wymienić na nagrodę.

Ja osobiście wczoraj wieczorem ok. godziny 20:30 gdy uzbierałem 2k punktów po tygodniu robienia reflinków na serwisie(5 dziennie z czego średnio 3 zaliczało) wymieniłem ja na RP w Leauge of Legends. Wyskoczyła mi informacja, że w ciągu 48h dostanę sms z kodem. Dziś o godzinie 8:31 dostałem już tego sms (czyli czekałem ok. 12h) z kodem PSC o wartości 20zł. Czyli moim zdaniem bardzo opłaca się korzystać z tego serwisu, poświęcić na niego te 10 minut dziennie i zarobić sobie kod psc za 20zł :)

Uprzedzając pytania: z konta na telefonie nie zniknął mi ani grosz. Numer z jakiego dostajemy sms'y z kodami bądź kodem do weryfikacji naszego numeru to: DoGry.pl. Serwis jest w 100% prawdziwy i nie jest żadnym fake.

• Właściciel
Opublikowano

Kiedyś korzystałem, pamiętam że uzbierałem jakoś 1,2k potem już były schody  :P

Opublikowano

Kiedyś korzystałem, pamiętam że uzbierałem jakoś 1,2k potem już były schody  :P

Ja konto mam od lutego i jakoś wtedy z tego nie korzystałem, ale uwierz mi że teraz jest tam o wiele więcej możliwości.

Za same reflinki z gier można wyciągnąć 4k punktów (PSC 40zł) do tego można oceniać zdjęcia (100 zdjęć = 10 punktów czy jakoś tak) często są jakieś akcje bonuowe (np. trwają obecnie trzy: z Virgin mobile - doładowanie za 20zł dostajesz 1k punktów czy jakoś tak, za kod z dowolnego produktu wedla - 400pkt i z PGA jakieś kody bonusowe). Naprawdę sposobów na zdobycie pkt jest bardzo dużo i co ważniejsze nie trzeba się przy tym trudzić a można zdobyć właściwie za darmo PSC ;p

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dogry jest naprawdę fajnym serwisem :) Dla ludzi którzy nie mają pieniędzy by zakupić sobie PSC to ta strona jest dla nich w sam raz

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ciekawa jeszcze o niej nie slyszalem

Bardzo polecam :)

Już 2 razy wymieniłem 2000 punktów na RP do Lol'a i po raz kolejny liczba moich punktów zbliża się do tej liczby, a nie poświęcam na tą stronę zbyt wiele czasu bo to zaledwie 10minut dziennie, a przez jakieś 40 dni udało mi się zdobyć ok. 2400 darmowych RP.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Przestarzały Temat.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.