cLiNiC Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Nick oskarżyciela:cLiNiC Nick oskarżonego:Play IP lub SID oskarżonego:macie Przebieg sytuacji:gramy sobie, pomijam, ze gość sepleni na maxa, ale skoro kiblowal w zawodowce to musi byc niepelnosprytny, poklocilismy sie ja go wyzywałem, ale z wzajemnoscia nie pozostawał mi dłużny on jest szefem fakt nie powinienem się wtracac nie mowie, ze nie zasłużylem na bana bo zasłuzyłem, ale czy perm był tutaj słuszny?i do tego powod: Twoja stara...czy to jest godne zachowanie v-ce administratora sieci?smiem powatpiewac.Zero kultury, ale potrafie to zrozumiec, brak przyjaciol, dziewczyny i to wszystko przez te wlosy Dowody:sam sie wypowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Dowodem może być AMXBANS zamieszczony na na forum. Sytuacja miała miejsce. Na komentarz że się sepleni odpowiedział "Jak ci się coś nie podoba to wyjdź, albo ja ci pomoge" po czym zbanował go permanentnie z powodem "Twoja Stara". No dojrzałe, tymbardziej jak na admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakao Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Play chyba dalej nic nie zrozumialeś, to juz kolejna taka skarga, bardzo mi się podoba twoja praca na forum , widzę że znasz się na FTP i ładnie ogarniasz amxx, robisz dużo dla sieci, ale dawaniem za nic permów graczy nie utrzymacie, taka prawda. Takim zachowaniem traci się graczy bo admin za wyzwiska powinien dać bana na bliżej określony czas , a nie kontratakować i wlepiać perma. Żeby nie było mowie to dla dobra sieci, nic osobistego ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Obraza Admina, niezważywszy na wcześniejsze upomnienia. Nawet nie chce mi się tego czytać. ~ Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Otwieram ten temat. Obiektywnym okiem stwierdzam, że nawet jeśli zasłużył na bana to na pewno nie w takim wymiarze. Po za tym, było głośno o powodach banów - a tutaj kolejny kwiatek, tym razem od osoby, która powinna świecić przykładem. Żenua. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Tak ale popatrzcie na to z innej strony ja to bym dął perma na forum za zachowanie popatrzcie kto jest w administracji . To teraz się pytam czy nasz szanowny pan redaktor jest normalny ?? 1. Obrażasz go czepiasz się jego głosu i tego gdzie chodzi do szkoły więc zastanów się co robisz każdy jest jaki jest. Pamiętaj ty kiedyś mozesz być nie pełnosprawny i wtedy każdy bedzie się śmiał i pomyśl czy bedzie ci przez to do śmiechu. Co do bana to moze lekka przesada ale ban do 3 dni nawet ci się należy za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 24, 2015 Author Share Posted January 24, 2015 Ale ja nie smiałem się, że sepleni...Graliśmy na Jailbreaku gdzie mikrofon i wyraźnie wyglaszanie komend jest najważniejsze i chodzilo o to, że wiele osób w tym ja go nie rozumieliśmy i on zabijał za nic...od tego się zaczęło, od głupiego nieporozumienia...nie uciekam od kary, zasłużyłem na nią, nie powstrzymałem nerwów, ale byłem prowokowany, obrażano moją matkę to każdy by się zdenerował...ale perm?24h max patrząc na okoliczności bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Tak ale popatrzcie na to z innej strony ja to bym dął perma na forum za zachowanie popatrzcie kto jest w administracji . To teraz się pytam czy nasz szanowny pan redaktor jest normalny ?? 1. Obrażasz go czepiasz się jego głosu i tego gdzie chodzi do szkoły więc zastanów się co robisz każdy jest jaki jest. Pamiętaj ty kiedyś mozesz być nie pełnosprawny i wtedy każdy bedzie się śmiał i pomyśl czy bedzie ci przez to do śmiechu. Co do bana to moze lekka przesada ale ban do 3 dni nawet ci się należy za to Jest różnica między niepełnosprawnym a niepełnosprytnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prom!se Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Ja tylko chce powiedzieć że każdy go dobrze słyszał tylko ty miałeś jakieś spiny do niego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted January 24, 2015 User Share Posted January 24, 2015 A jak ja składałem podanie na UBT to mi napisał ,że jestem dzieckiem,właśnie widzę drogi Play'u kto tu jest dzieckiem i jak gowniarz z podstwówki daje powod bana "Twoja Stara" hahaha...jak napisał Ojciec Żenua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzeek1337 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Promise , akurat w ostatnim poleceniu przed banem Clinica, Playowi zacieło mu mikro kiedy był rozkaz o czapkach, nie nasza wina ze jego mikrofon jest wart tyle co hamburger w Mc Donaldzie. W dodatku jeszcze przed banem wjeżdzał Clinicowi na mame, a to chyba pokazuje że koleś ma coś z garem albo poprostu jest CHAMEM ZE WSI, jak to on zwykle przywykł mówić na graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Nie wiem w czym tu jest problem ?. Usunąć perma dać bana na 3 dni i niech Play się zastanowi co robi, bo ten perm to też się nie należał. Jak pisze w Regulaminie WSZYSTKIE RODZAJE CZITÓW - PERM. A co do niektórych powyższych wypowiedzi ogarnąć się bo właśnie widać w tych wypowiedziach po ile macie lat i jak się zachowujecie, kłócicie się o ,,bzdety,, a co do CLINIKA to jak piszesz post to nie obrażaj w nim nikogo, bo w tym temacie jeszcze obrażałeś Play'a, że sepleni jest rudy, no i co z tego taki jest i koniec. Nie każdy jest idealny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted January 24, 2015 User Share Posted January 24, 2015 Moze zaraz ja wstawie moja rozmowe z Playem. " 10 razy dziennie mi sie na matke spuszcza" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirysek Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Nie dość że nadużywa "mocy" admina to jeszcze obraża graczy i nie do końca zna zasady jaila :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Moze zaraz ja wstawie moja rozmowe z Playem. " 10 razy dziennie mi sie na matke spuszcza" A no luzik wstaw, sam mam tą rozmowę i to ty zaczołeś mnie wyzywać i grozić że "Astralowi" nulleda wgrasz haha. UB nie ma opcji że dostanie, sam zaczoł obrażać mnie więc tak skończył co wy sobie o mnie myślicie to mam w dupie i twoją opinie na temat mnie. Temat zamykam, bo jak już się wypowiedziałem "UB nie będzie". Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Play nie mam nic do ciebie ale ponosi cie troche za bardzo ... http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=15119 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts