Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Heysiwer

Nick admina banującego: Nie pokazuje w consoli

Data/Mapa: 08.09.2019. około 17:00. mapa: de_dust2

IP/SteamID: ' STEAM_1 : 0 : 1975929064

Serwer (mod): Katujemy.eu ( serwer cs 1.6 )                        

Opis sytuacji: Więc grałem dzisiaj awp. Byłem na midzie przed respem ct i kierowałem się na b. Widząc 3 ct na a schowałem się za skrzynią. Widziałem część głowy jednego z cs która po chwili znikła. Postanowiłem strzelić tak sobie przez skrzynie. Ku mojemu zdziwieniu trafiłem go i to w głowę. Myślę, że o własnie tą sytuacje chodzi, bo później widziałem jak ct chowa się za skrzynią i go trafiłem przez nią za 52, ale o to nie chodzi, bo to każdy by takie coś trafił. Naprawdę, nigdy na tym serwerze nie grałem na cheetah i nie zamierzam grać. Kupiłem sobie wczoraj svipa więc bez sensu by było cheetowanie i tracenie hajsu. Chciałbym jak najszybciej zostać odbanowany, ponieważ mam aktywnego svipa i nie chciałbym go stracić. NWM, czego mam wrzucić ss, z consoli, plików cs czy nwm sam czego. Prosiłbym o ukaraniem administratora serwera ostrzeżeniem, ponieważ wydałem pieniądze na svipa, żeby sobie pograć a w nagrodę dostaję bana za nic. Mogło by to wyglądać podejrzanie, no bo hed przez skrzynie z awp za pierwszym strzałem... Ale był to zwykły fart. Liczę na szybkie rozpatrzenie odwołania od bana.

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] Jesteś zbanowany na tym serwerze
[AMXBans] Jesteś zbanowany Permanentnie.

[AMXBans] Zbanowany nick : Heysiwer
[AMXBans] Powód : ' Wrzuć ssy na Katujemy.eu '

[AMXBans] Możesz wyjaśnić sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.