Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Awika.

[391]. Pytanie Na Dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś XD Jak coś chcesz, pragniesz tego to robisz wszystko żeby być szczęśliwym - i choć by chvj na chvju stanął to to robisz XD Chyba, że się poddajesz na początku to najwyraźniej tego nie chciałeś XD bezsensowne pytanie trochę.

EDIT.

Wszystko jest osiągalne, ale trzeba włożyć dużo pracy i wysiłku.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jeżeli na prawdę już czegoś pragniesz, a jesteś zaparty/a to na pewno kiedyś uda Ci się do tego dojść. 

Opublikowano

Jest takie coś, ale nawet nie bedę się zagłębiać w ten temat. :v

Opublikowano
26 minut temu, czak napisał:

haniaNie ma czegoś takiego, chyba, że już z góry marzysz o rzeczach nierealnych, np. o żonie kumpla. 

Nawet w meczach towarzyskich padają bramki xd

A tak rly.. Jak nie zabraknie jaj, siły woli + zdrowia to osiągniesz to co chcesz. Jeśli nie - to widocznie czegoś ci zabrakło lub sukces od początku nie zależał od ciebie. Wolę nie zakładać że czegoś nie osiągnę chociaż tak by było prościej. 

• Haha 2
Opublikowano

Jak można zakładać, że czegoś nie osiągnę, skoro chcę to osiągnąć i tego pragnę? Oczywiście, że to osiągnę, bez względu jaką drogą i jakim kosztem (poświęceniem).

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jeśli jest coś czego pragniesz, a "nie możesz" tego mieć to musi to być serio jakaś wyimaginowana bajka bo jeśli jest coś rzeczywistego co chcesz osiągnąć, a daleko ci do tego to osiągniesz ale to kiedy zależy TYLKO od ciebie bo nie każdy się rodzi z takimi samymi warunkami do osiągania upragnionych celów, więc jeden może za młodu to zdobyć, a drugi na długo później jak już będzie na to gotowy, kropka xd

Opublikowano
3 godziny temu, Nati napisał:

Jest takie coś, ale nawet nie bedę się zagłębiać w ten temat. :v

To pewnie ja xd

Żeby osiągnąć cel trzeba po prostu do tego dążyć, a nie 'ehh nie wychodzi mi to, pier*olę poddaję sie' 

• Haha 2
  • Legenda
Opublikowano
4 godziny temu, czak napisał:

Zgadzam się z @ haniaNie ma czegoś takiego, chyba, że już z góry marzysz o rzeczach nierealnych, np. o żonie kumpla. 

Jak to powiedział mi kiedyś dobry kumpel: "Kobieta nie kibel, nie trzeba czekać w kolejce" :cryingg:

A tak serio to jeżeli czegoś bardzo chcemy to jesteśmy w stanie to osiągnąć bez względu na wszystko. 

• Lubię to! 2
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.