czlowiek renesansu Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Witam Jak zapewne wiecie serwer TEAMPLAY jest serwerem, który bardzo, bardzo ciężko rozkręcić, w dodatku jest to serwer only steam. Tak więc, doszedłem do wniosku, że musimy zacząć działać, nie tylko administratorzy sieci i admini serwerów, ale wszyscy, którzy mają chęć grać na owym serwerze. Dlatego też proponuję zebranie wszystkich zainteresowanych, począwszy od Szanownych administratorów - Dudnesa/Astrala, a skończywszy na zwykłych graczach.. Razem możemy zdziałać naprawdę dużo, na spotkaniu poruszymy kwestie reklamy na wszelaki sposób, jak również postaramy się o pełne dopracowanie serwera. Proponuje więc, aby wszyscy którzy chcą pomóc i przyczynić się do rozwoju, zaopatrzyli się w TS3 (katujemy.eu) i dzisiaj w godzinach wieczornych, tj. 20:00, ew. 21:00 uczestniczyli w rozmowach.. Proszę, aby każdy kto ma chęć pomóc, napisał pod moim postem "Będę" :) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Będę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Będę Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 24, 2015 Owner Share Posted January 24, 2015 Jasne, że będę - 21.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Będę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Bardzo mnie to cieszy że się tak angażujesz w ten serwer i jego rozwój. Mnie niestety nie będzie, ale jeżeli będzie konieczność czegoś zrobienia na nim chętnie pomogę. Acz kolwiek ciężko rozreklamować taki serwer, tylko po znajomych bo reklama nie pomoże nic w tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts