Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
czlowiek renesansu

Zebranie dot. rozwoju serwera

Recommended Posts

Witam

Jak zapewne wiecie serwer TEAMPLAY jest serwerem, który bardzo, bardzo ciężko rozkręcić, w dodatku jest to serwer only steam.

Tak więc, doszedłem do wniosku, że musimy zacząć działać, nie tylko administratorzy sieci i admini serwerów, ale wszyscy, którzy mają chęć grać na owym serwerze. Dlatego też proponuję zebranie wszystkich zainteresowanych, począwszy od Szanownych administratorów - Dudnesa/Astrala, a skończywszy na zwykłych graczach.. 

Razem możemy zdziałać naprawdę dużo, na spotkaniu poruszymy kwestie reklamy na wszelaki sposób, jak również postaramy się o pełne dopracowanie serwera.

Proponuje więc, aby wszyscy którzy chcą pomóc i przyczynić się do rozwoju, zaopatrzyli się w TS3 (katujemy.eu) i dzisiaj w godzinach wieczornych, tj. 20:00, ew. 21:00 uczestniczyli w rozmowach..

Proszę, aby każdy kto ma chęć pomóc, napisał pod moim postem "Będę" :)

Pozdrawiam

Bardzo mnie to cieszy że się tak angażujesz w ten serwer i jego rozwój. Mnie niestety nie będzie, ale jeżeli będzie konieczność czegoś zrobienia na nim chętnie pomogę. Acz kolwiek ciężko rozreklamować taki serwer, tylko po znajomych bo reklama nie pomoże nic w tym.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.