Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
drimo

siema siema siema siema siema siema siema siema siema

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema siema kurde witam wabie sie drimo jestem totalnym kozakiem w kazda gre komputerowa i pisze to przywitanie z przymusu bo jakiś @ nuwaykazal mi to napisac zebyscie byli dla mnie mili i uprzejmi jak zloze podanie na admina 1v1, bo chca zebym ich carrowal na jakims turnamencie sieciowym

• Haha 7
Opublikowano

siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema 

Spoiler

siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema siema 

• Haha 1
Opublikowano

Siema siemaSiema siemaSiema siemaSiema siemaSiema siemaSiema siema XD XDXD XD XDXD XDXDXDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.