Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Kirysek

Lamus

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: Kirysek

Nick oskarżonego: DeaDly Wormers | FD GOD

IP lub SID oskarżonego:

Przebieg sytuacji: Gramy sobie i gramy a tu nagle przez mikrofon ktoś zaczyna piszczeć. Nie dość że ma chyba typek 9 lat to jeszcze wyzywa wszystkich graczy od ciot i śmieci. Proszę coś z nim zrobić bo ja w takich warunkach nie będę grał  :angry:  :angry:  :angry: 

Dowody: Jestem człowiekiem wierzącym więc nie kłamie.

Szczerze, też coś słyszałem że wyzywał ale niestety dowodów nie mam. Najlepsza jest jednak dzisiejsza sytuacja. Mianowicie, zaczął beatboxować na mikrofonie kiedy był w ct, napisałem na czacie "wyjmij te ziemniaki z buzi". Po tym jak to zobaczył, uwziął się na mnie, gadał coś na mikro żeby drugi CT mnie zostawił bo on chce mnie zabić i dwie rundy dalej, mimo że wykonałem wcześniej podaną czynność dobrze - zabił mnie, radośnie pokrzykując na czacie. Jak taka osoba w przyszłości ma być adminem, to ja odpadam. Może jestem jedną osobą i dla was nic to nie znaczy, ale od jednej sie zaczyna.

Drogi użytkowniku. Od trzech godzin odczekuję banicję na serwerze, która kończy mi się dopiero za parę minut. Jeśli jakimś cudem zauważyłeś wtenczas mój nick na serwerze, jest to podszywka pode mnie. Jeśli drogi Kirysku nie zamierzasz grać, to nie graj. Nikt Cie do tego nie zmusza. Lecz brak dowodów przyczynia się niestety do zamknięcia tematu.

- Brak dowodów

- Mówienie nieprawdy

Temat proszę zamknąć.

Graliśmy parę godzin temu i nie kłam mi tutaj :) Widziałem że piszesz podanie o admina, jakim prawem chcesz mieć admina jeżeli dostajesz bana? Wybacz ale czegoś tu nie rozumiem :))

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.