Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

która to już dzisiaj propozycja? xd mózg jakiś nadzwyczaj aktywny

Ogólnie, mam fajną propozycję na październik. Na serwerze, aktualnie jest darmowy skin Mikołajki, można by wraz z nowym sezonem, zmienić darmowego skina na jakiegoś w klimacie halloweenowym, a Mikołajkę zmienić na płatną, oraz zostawić osobą które grały na serwerze, jak jeszcze była darmowa, tzn. Mikołajka była by płatna tylko dla nowych graczy, a wszyscy (w tym też nowi) mieli by nowego darmowego skina, jakiegoś w klimatach halloweenowych. (odnośnie skina, nie mam żadnego konkretnego na myśli, chciałem przedstawić sam koncept)

• Lubię to! 1
Opublikowano
Dnia 28.08.2019 o 15:00, Lipton napisał:

druga propozycja, to aby usunąć skina Chucky. Co jak co ale ten skin przez to że ma mniejsze hitboxy, jest zbyt OP. Kucając za odpowiednio wysokimi skrzynkami, można strzelać do przeciwnika, gdy ten cię nie widzi, skin jest mniejszy i trudniejszy do trafienia, za tą samą cenę (10.000 monet) co reszta lepiej wyglądających skinów. Osobą które go mają można byłoby oddać monety, może nawet z jakąś małą rekompensatą. Ale uważam że nie powinno go być w grze, z uwagi na nie naturalny rozmiar.

Sam skin, by pasował, ale napisałem w poprzedniej propozycji, dlaczego nie powinno go być na serwerze

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.