DeaDly Wormers Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Witam, tutaj Deadly. Chciałbym stworzyć coś, co byłoby bardzo fajne i przydatne. Wiadomo już nam, że można założyć gang w JB. No fajnie, fajnie... Ale co dalej? A to, że fajnie by było stworzyć "Wojny Gangów" i wcale nie chodzi mi o zabawę, którą można wybrać w amx'sie. :) Nazwałbym to igrzyskami, polegającymi na rozgrywkach gangu w formie 10 vs 10 osób( min. 8 ). Było by to naprawdę fajne. Każdy turniej byłby na przykład organizowany co tydzień w piątki od godziny 18 do 20. Każda wojna trwałaby 3 rundy. Wszystko pod nadzorem trzech adminów, którzy patrzą na specu czy ktoś nie oszukuje. Dyskwalifikacja jednej z osób łączy się z dyskwalifikacją całej drużyny. Mapki? Skoro ma być to JB, to niech będą mapki JB. Najlepiej stworzyć głosowanie na główną mapkę. Co powiecie na coś takiego? Osobiście uważam to za dodatkowy problem, lecz bardzo oryginalny. :) Nie będę pisał wszystkiego na raz, chcę wiedzieć czy ten temat się przyjmie. Jeśli tak, zaznajomię was w szczegóły. Pozdrawiam - Deadly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Witam, tutaj Deadly. Chciałbym stworzyć coś, co byłoby bardzo fajne i przydatne. Jeżeli stworzysz to podrzuć .sma to wgramy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Pomysł fajny, ale ja bym usuną to że jeżeli jedna osoba kampi to nie dyskwalifikujemy całej drużyny tylko slay, do daje osłabienie drużyny. - Dodał bym to raz na 1 tydzień, zwycięski gang dostał by np. 500 szlug. 2.Pora by coś zrobić z gangami- dodać więcej HP, szybsze chodzenie, większe DMG, mniejsza grawitka- ulepszali byśmy to za szlugi. Jestem za dodaniem tego, ale żeby to wdrążyć najpierw trzeba zrobić poprawnie gang :/ i szlugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Wormers Posted January 23, 2015 Author Share Posted January 23, 2015 Osobiście jeśli coś takiego by wystartowało, chciałbym zostać opiekunem tych wojen, prawując nad nimi zwierzchnictwo. Witam, tutaj Deadly. Chciałbym stworzyć coś, co byłoby bardzo fajne i przydatne. Jeżeli stworzysz to podrzuć .sma to wgramy :) No niestety nie mam jeszcze aż tak dużego skilla w programowaniu by coś takiego zrobić, lecz można to załatwić inaczej. Dzielenie 20 osób na kolorki albo podział na czapki. :) @Tomek, Ja też. Ale jak dotąd, chyba musicie naprawić bugowanie z szlugami. ( niektórzy nadal mają na minusie albo wcale. ;x ) No cóż, chciałbym by administracja zebrała się jutro o 20 na TeamSpeaku w sprawie obgadania tego i owego. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Deadly co do sprawowanie opieki nad tymi wojnami tym zajeli by się tylko i wyłącznie admini ;D Czyli np. Ja ( .:Tomek:. ) havanna i ReCcak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Wormers Posted January 23, 2015 Author Share Posted January 23, 2015 I niedługo ja jako nowy admin. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted September 11, 2015 Donor Share Posted September 11, 2015 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [JAILBREAK] - 80.72.33.55:27465 → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts