Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
yanicozck

?????????????????????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: GUESS WHO ? M <3

Nick admina banującego: 

Data/Mapa:

IP/SteamID: wycinek 

Serwer (mod):                               

Opis sytuacji: http://bany.katujemy.eu/bans/46927.html  co to jest za ban XD ? byłęm na katujemy może z 20 min temu normalnie grałem ale mi nie szło to poszedłem na dm'a wracam nie no full wziąłem sobie join i zaznaczyłem że jak będzie slot to mnie wrzuci samo no i poszedłem na inny serwer na chwilę, zrobił się slot przerzuca mnie i odrazu to :V ani nie ma mojego ip ani nic 

Wycinek z konsoli: 
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : GUESS WHO? M <3 
[AMXBans] Powod : ' Wspomagacze. ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 138925570 ' 
[AMXBans] Twoje IP : '' 
[AMXBans] =============================================== 

Opublikowano

grałem 30 min temu nic nie było poszedłęm na dma wracam i jako autojoin mnie zbanowało, nawet ip mojego nie ma w konsoli, to ciekawe :) 

to wait dostałem bana od was czy z serwera bo ja już nie wiem, nie ma mojego ip nad czatboxem jest że nie jestem zbanowany, kurwa jak dostałem tego bana opóźnionego za tamte dema tego.... adminka to będę się śmiał bardzo głośno 

poza aktualna moja sesja na tym serwerze na którym czekałem na slota żeby wbić na katujemy to 14 min , w amx ban 20:38 nie trzeba być dobrym za matmy żeby policzyć że w momencie bana nie byłem na serwerze bo dodając czas gdzie byłem na dmie,czyli bana dostałem jak nie było mnie na serwerze ;) 

no to teraz  kurwa patrzcie kontr-rozpiske 

• Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

Zaraz spojrzę na to demo i edytuje temat. 
Dobra, trochę to zajęło, bo czasówek jest naprawdę sporo. I całkowicie zgadzam się z @ dem.

Z całej rozpiski wzięłam te najciekawsze akcje. 
3:20 - celownik ściągnęło na głowę
3:25 - dosyć szyba reakcja, aż za szybka
3:35 - dostał info, ale samo to, że celownik z klatki powędrował na głowę jest na plus 
4:16 - tu nic dziwnego nie ma, każdy może tak strzelić 
6:52 - znów szybka reakcja 
7:36 - wygląda to bardzo nienaturalnie, choć możliwe, że przez jakość demka 
8:31 - 8:33 - przez całe demko miał perfekcyjne strzały, idealnie skierowane na model, a tu nagle celownik poleciał w ścianę? Wątpię, że to odruch, tym bardziej, że podobna akcja była na drugim demie
14:00 - celuje w pierwszy model CT;ka, a strzał szybko leci w drugiego gracza, który chował się za skrzynkami 

No i drugie demko, chociaż tu nie było zbytnio co oglądać. 
3:19 - 3:22 - celownik przeskoczył na głowę
5:08 - 5:13 - o tej akcji wspomniałam wcześniej. Strzela, strzela, a tu nagle celownik ściągnęło na CT. Może jeszcze wzięłabym to za odruch, gdyby właśnie na CT nie było TT'ka. 

I jeszcze parę słów ode mnie. Dobrze wiem, że za chwilę zacznie się najazd na mnie i na @ dem.na chatboxie przez Ciebie i Twoich kumpli, co będą pisać ile Ty już lat w to grasz i jakie UBT jest do dupy (takich osób przewinęła się już masa i jedna w tą i we w tą nie zrobi mi różnicy). Prawdą jest, że widziałam grę innych osób, ba, nawet tych, którzy grają w csa po 15 lat i nie mieli tak szybkich reakcji strzelania i tym bardziej namierzania. Nie chcę Ci robić pod górkę, ale już teraz mogę stwierdzić, że kontr rozpiska nic nie da, bo serwer jest mój i @ Zawiszak?'a, a jedyny UBT, który nie brał czynnego udziału w tej sprawie jest na urlopie i nie sprawdzi demka. 
Tyle ode mnie i jednak mam nadzieję, że będzie spokój. 

• Lubię to! 3
  • Haha 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.