lukasz4444 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Nick oskarżyciela:lukasz4444 Nick oskarżonego:DeaDly Wormers | FD GOD IP lub SID oskarżonego:- Przebieg sytuacji:Oskarżał mnie bez powodu zabija ludzi czasami jak czegos nie zrobili a zabija osobe obok i mówi "o sory" więc jest nie ogarniety mowi wyraznie ale za szybko czasami oskarża graczy że mają broń o odrazu zabija (tak jak przed chwilą mnie zabil) I jeszcze mowilem przez mikro a on :morda dzieciaku jeba*yryj szmatoi innych graczy tez wyzywa od smiecidzis około 15 mowił " jak ja nienawidze tych smieci"prosił bym o przypatrzenie się temu graczowi Dowody: Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Masz jakiekolwiek dowody? Bez nich nic nie zrobisz. ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Brak dowodów :/ Czy to jest taki problem otworzyć console i wpisać record ,,nazwa demka,, a żeby zatrzymać wystarczy wpisać w consoli stop. Potem wrzucamy to na Speedyshare albo zipyshare i gotowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 bez dowodu nici ze skargi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 szkoda, gosc nie ogarnia wcale zabija za nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Wormers Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Zadaję bardzo trudne i prozaiczne pytania oraz zagadki podczas gdy wcielam się w postać z CT. Proszę o ewentualne wybaczenie graczowi braku dowodów. Jeśli ktoś się pogubi w tym co mówię ( sam napisał, że mówię za szybko ) to niech nie pisze od razu, że freekiluję. Może kiedyś sam się poplątałem, lecz nie pamiętam po prostu kiedy. :) Proszę nie zamykać tego tematu. Wiem, że wpłynie pewnie jeszcze wiele skarg na mnie, dlatego chciałbym, by każdy użytkownik ze skargą, pisał w tym temacie. Dziękuję. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 FD GOD wiesz o tym, że pierwsze polecenia mają być łatwe i proste ??. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Wormers Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Teraz już wiem. :D Ale i tak efekt był smaczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 FD GOD wiesz o tym, że pierwsze polecenia mają być łatwe i proste ??. "jak najszybszą i jak najprostszą drogą udajecie się do terrarium" rzeczywiście trudne. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Wormers Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 "jak najszybszą i jak najprostszą drogą udajecie się do terrarium" rzeczywiście trudne. :D Było trudne. Wcześniej rozpocząłem zabawę w Sajmon mówi, a nie powiedziałem Sajmon mówi :D I zabiłem wszystkich prócz trzech, którzy zostali w celi. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiTo Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 DeaDly Wormers | FD GOD Jest bardzo toxycznym graczem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts