Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
lukasz4444

Skarda na DeaDly Wormers | FD GOD

Recommended Posts

Nick oskarżyciela:lukasz4444

Nick oskarżonego:DeaDly Wormers | FD GOD

IP lub SID oskarżonego:-

Przebieg sytuacji:Oskarżał mnie bez powodu zabija ludzi czasami jak czegos nie zrobili a zabija osobe obok i mówi "o sory" więc jest nie ogarniety mowi wyraznie ale za szybko czasami oskarża graczy że mają broń o odrazu zabija (tak jak przed chwilą mnie zabil) I jeszcze mowilem przez mikro a on :
morda dzieciaku jeba*y
ryj szmato
i innych graczy tez wyzywa od smieci
dzis około 15 mowił " jak ja nienawidze tych smieci"
prosił bym o przypatrzenie się temu graczowi

Dowody:

Brak dowodów :/  Czy to jest taki problem otworzyć console i wpisać record ,,nazwa demka,, a żeby zatrzymać wystarczy wpisać w consoli stop. Potem wrzucamy to na Speedyshare albo zipyshare i gotowe.

Zadaję bardzo trudne i prozaiczne pytania oraz zagadki podczas gdy wcielam się w postać z CT. Proszę o ewentualne wybaczenie graczowi braku dowodów. Jeśli ktoś się pogubi w tym co mówię ( sam napisał, że mówię za szybko ) to niech nie pisze od razu, że freekiluję. Może kiedyś sam się poplątałem, lecz nie pamiętam po prostu kiedy. :)

Proszę nie zamykać tego tematu. Wiem, że wpłynie pewnie jeszcze wiele skarg na mnie, dlatego chciałbym, by każdy użytkownik ze skargą, pisał w tym temacie.

Dziękuję. :)

"jak najszybszą i jak najprostszą drogą udajecie się do terrarium" 

rzeczywiście trudne. :D

Było trudne. Wcześniej rozpocząłem zabawę w Sajmon mówi, a nie powiedziałem Sajmon mówi :D I zabiłem wszystkich prócz trzech, którzy zostali w celi. :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.